nije više crvenokosa

Sjećate se Donne iz "Ludih 70-ih"? Danas ju nije baš lako prepoznati, a uskoro se vraća ulozi koja ju je proslavila!

Laura Prepon - 3 Laura Prepon - 3 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Prepon - 7 Laura Prepon - 6 Laura Prepon - 5 Laura Prepon - 2 Laura Prepon - 1 Laura Prepon - 8 Laura Prepon - 4 +0 Laura Prepon - 3 Galerija

Laura Prepon proslavila se kao crvenokosa Donna Pinciotti u seriji "Lude 70-e", a danas ima crnu kosu i uskoro ćemo je gledati u nastavku kultne humoristične serije.

Glumica Laura Prepon najpoznatija je po ulozi u humorističnoj seriji "Lude 70-e", u kojoj je utjelovila crvenokosu Donnu Pinciotti.

Pogledaj i ovo Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 2 Sjećate li ih se? Kako danas izgledaju Fez i Donna iz ''Ludih sedamdesetih''? Nakon dugo vremena pojavili su se u javnosti, evo koliko su se promijenili

U zadnjim epizodama serije bila je i plavuša, a danas 42-godišnja Laura ima crnu kosu i nije ju baš lako prepoznati.

Ovih se dana na Instagramu prisjetila i svoje mladosti, a sudeći prema komentarima, obožavateljima je bila najljepša s crvenom kosom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura Prepon (@lauraprepon)

Ulozi koja ju je proslavila Lauren bi se trebala vratiti i u nastavku kultne serije pod nazivom "Lude 90-e", koja bi trebala doći na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine, a još nije poznato hoće li zbog toga kosu opet obojiti u crveno.

U novoj seriji gledat ćemo većinu originalne postave iz Ludih 70-ih, uključujući Tophera Gracea, koji je glumio Erica Formana, a radnja se ovaj put vrti oko njegove i Donnine kćeri.

Iako je ostala najpoznatija upravo po ulozi Donne, Laura se pojavljivala u nizu drugih uspješnih serija, poput "Kako sam upoznao vašu majku" i "Narančasta je nova crna".

Prošle je godine u intervjuu za časopis People progovorila i o svojem iskustvu u scijentološkoj crkvi, čija je članica postala dok je bila u vezi s bratom kolege iz Ludih 70-ih, Christopherom Mastersonom, a jedno su je vrijeme povezivali i s najpoznatijim scijentologom, Tomom Cruiseom.

"Ne prakticiram više scijentologiju. Uvijek sam bila otvorenog uma, još od djetinjstva. Odgajana sam kao katolkinja i kao židovka, molila sam se u crkvama, meditirala u hramovima, proučavala sam kinesku teoriju meditiranja. Scijentologiju nisam prakticirala gotovo pet godina i ona više nije dio mog života", otkrila je tada glumica.

Laura je od 2018. godine u braku s glumcem Benom Fosterom, s kojim ima dvoje djece, kćer Ellu koja je rođena 2017. i sina kojeg su dobili 2020. godine, ali još nisu otkrili njegovo ime.

Prije nekoliko mjeseci na svojem je Instagramu otkrila i da je imala pobačaj.

"Jedan od najgorih dana u mojem životu bio je kada sam odlučila pobaciti u drugom tromjesečju trudnoće. Poražavajuća istina je da smo doznali kako fetus neće preživjeti do poroda i da je moj život također ugrožen. U to vrijeme ja sam imala izbor", napisala je glumica, a povod ovog priznanja bila je odluka Vrhovnog suda u SAD-u o poništavanju prava na pobačaj.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Laura Prepon (@lauraprepon)

Kako Laura izgleda danas i koliko se promijenila otkako je glumila Donnu, pogledajte u galeriji.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene