Pokušala se sakriti

Omiljeni glumac se posljednjih godina zatvorio u kuću i nigdje ga nema, a sada je viđen u šetnji s misterioznom brinetom!

Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey i Jenny McCarthy (Foto: AFP) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) +0 Jim Carrey i Ginger Gonzaga (Foto: AFP) Galerija

Jim Carrey snimljen je na ulicama Los Angelesa u društvu misteriozne brinete, i to nakon što se duže vrijeme nije pojavljivao u javnosti.

Holivudski glumac Jim Carrey u posljednje se vrijeme ne pojavljuje često u javnosti i uglavnom boravi u svojoj kući, pa su njegove najnovije paparazzo fotografije pravo iznenađenje za njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Kako je Grinch ukrao Božić, Jim Carrey Što je zaista bitno Važna priča o tome kako se Božić ne može kupiti u trgovini jer je Božić zapravo u našim srcima

60-godišnji glumac snimljen je u samom centru Los Angelesa, i to u društvu misteriozne brinete, a sudeći prema fotografijama, bili su dobro raspoloženi, iako se ona na trenutak pokušala sakriti pred objektivima.

Od najvećih dana Jimove slave prošlo je tridesetak godina, a vrijeme je ostavilo traga na njegovu licu, ali duže kose kao zaštitnog znaka i dalje se ne odriče. 

Uz bogatu glumačku karijeru Jim je vodio i zanimljiv ljubavni život, a pred oltar je stao dvaput. S bivšom glumicom Malissom Womer vjenčao se 1987. godine, a iste godine su dobili i kćer Jane Erin. Razveli su se 1995. godine, a Jim se godinu kasnije vjenčao s kolegicom iz filma "Glup i gluplji", Lauren Holly. Ni taj brak nije potrajao, a zajedno su bili manje od godine dana.

Ljubio je i kolegicu Renee Zellweger, s kojom je glumio u filmu "Ja, ja i Irena", a u jednom je intervjuu iznenadio sve kada je rekao da je upravo ona bila ljubav njegova života.

"Istina je, Renee je bila ljubav mog života. Bila je posebna za mene, jako posebna. Mislim da je divna", ispričao je glumac onda.

Ljubovao je i s January Jones 2002. godine, a bio je u vezi s manekenkom Jenny McCarthy. Njihova veza potrajala je do 2010. godine, nakon čega su izjavili da su ostali sjajni prijatelji.

2012. godine upoznao je Cathrionu White, a njihova ljubavna priča imala je, nažalost, tragičan kraj. U rujnu 2015. godine nju su pronašli mrtvu, a kasnije je utvrđeno kako je preminula od posljedica predoziranja. Jimu je dugo vremena trebalo da se ponovno odluči na izlaske.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Screenshot Youtube) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) +19 Joaquin Pheonix (Foto: Getty Images) Nekad i sad Mislilo se da nakon ove transformacije više ne može iznenaditi, ali on opet ne nalikuje na sebe: "Wow, to se zove predanost"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene