Jim Carrey i Renee Zellweger su započeli vezu 1999. na setu komedije "Ja, ja i Irena" te prekinuli već sljedeće godine, a navodno su bili i zaručeni.

Galerija


Komičar i glumac Jim Carrey (58) iznenadio je priznanjem da mu je bivša djevojka Renee Zellweger (51) bila ljubav života. 

Vezani članci Justin Cooper - 2 Osvojio nas je kao vragolasti Dennis, a evo kako ovaj nestašni dječak izgleda 22 godine kasnije Scena iz filma Maska Film o začaranoj maski prvi je u kojem se pojavila omiljena slatkica, no prvi izbor uopće nije bila ona

Jim je progovorio o vezi s Renee od koje je prošlo 20 godina u intervju s Howardom Sternom na radiju Sirius XM. Glumac i njegova kolegica su započeli vezu nakon što su se upoznali na snimanju komedije "Ja, ja i Irena" 1999., a prekinuli su godinu dana kasnije. Američki mediji su pisali, kako je par bio i zaručen. 

Carrey se raspričao o Zellweger povodom objave svoje satiričke biografije "Memoirs and Misinformation" koja je objavljena 7. srpnja. "Istina je, Renee je bila ljubav mog života. Bila je posebna za mene, jako posebna. Mislim da je divna", ispričao je glumac. 

Renee je o njihovom odnosu progovorila još dok su bili u vezi. "Imamo zajedničke poslovne suradnike i nekoliko zajedničkih prijatelja, pa sam znala dosta o njemu i pozdravljala se s njime usput. Onda sam ga nekoliko godina kasnije srela na večeri. Tako da ga znam neko duže vrijeme", ispričala je 2000. godine za The Guardian. 

Mnoge je iznenadilo kad se par razišao nakon godinu dana veze jer su izgledali sretno skupa. U ljubavi nisu imali sreće ni kasnije. Zellweger se udala 2005. za glazbenika Kennyja Chesneyja i razvela se nakon samo četiri mjeseca braka. Bila je u vezi s kolegom Bradleyjem Cooperom i glazbenikom Doyleom Bramhallom II, a trenutno je sama. 

Jim je bio u braku s kolegicom Melissom Womer od 1987. do 1995. Od glumice Lauren Holly se razveo nakon samo godinu dana. Carrey je s komičarkom i manekenkom Jenny McCarthy bio u vezi pet godina, a prekinuli su 2010. 

Inače, Carrey je od prošle godine u vezi s kolegicom Ginger Gonzagom (36). 

Na lijepu domaću glumicu mnogi su ljubomorni jer izgleda besprijekorno s 58 godina, za sve su krive fotke u badiću