Koliko se promijenila?

Sjećate se Stiflerove mame iz kultne ''Američke pite''? O njezinu privatnom životu malo se zna, osim jednog detalja koji je odala

Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Coolidge (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Coolidge poznata je po ulogama u komedijama, a o njezinu privatnom životu malo se zna.

Jennifer Coolidge (59) najpoznatija je po ulogama u hit-komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda", a trenutačno glumi u seriji "Bijeli lotos". 

Pogledaj i ovo Jennifer Coolidge - 5 Koja brojka! Stiflerova mama i u stvarnom je životu prava zavodnica: Glumica šokirala priznanjem o svom seksualnom iskustvu

Glumica je utjelovila bogatu nasljednicu Tanyu McQuoid koja u kovčegu nosi urnu svoje majke za kojom tuguje. Jennifer je priznala da je ulogu dobila u trenutku pandemije kada je bila potpuno nespremna za to. 

"Bila sam u New Orleansu s prijateljicom, svaki smo dan jele tri pizze, sladolede i nisam mogla biti više nepripremljena za posao", rekla je. 

Jennifer posljednjih godina iznenađuje javnost svojim izgledom nakon kozmetičkih zahvata na licu. Dok mnogi smatraju da je s grudima dobro odlučila kad je išla na operaciju, za promjene na licu ističu da su previše i neprirodne. 

Poznati kirurg Paul Nassif za američke je medije rekao da vjeruje da je Coolidge bila na faceliftingu, povećanju usana i ubrizgavanju filera u lice. Glumici ne smetaju rasprave o tome te se često i sama šali na svoj račun. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Coolidge (@theofficialjencoolidge)

"Ne kritiziram nikoga tko se pokušava pomladiti jer i sama idem tim putem. Ne mogu osuđivati druge djevojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko mjeseci. To bi bilo zaista licemjerno", rekla je svojedobno. 

Inače, prije nekoliko mjeseci šuškalo se da će Coolidge zamijeniti Kim Cattrall i njezin lik Samanthe u novim epizodama serije "Seks i grad", no kasnije je to opovrgnuto. 

Jennifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njezinu privatnom životu, no jednom je otkrila da ne može imati djecu. Velika je ljubiteljica životinja i ima psa Chuya, kojeg je spasila iz tvornice mesa u Južnoj Koreji. 

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Profimedia) Elisabetta Canalis, Brian Perri (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) +3 Elisabetta Canalis, George Clooney (Foto: Getty Images) Celebrity Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene