Jennifer Coolidge poznata je po ulogama u komedijama, a o njezinu privatnom životu malo se zna.

Galerija


Jennifer Coolidge (59) najpoznatija je po ulogama u hit-komedijama "Američka pita" i "Plavuša s Harvarda", a trenutačno glumi u seriji "Bijeli lotos". 

Vezani članci Slika nije dostupna Kultni film devedesetih - glumci iz 'Američke pite' nekad i danas! Slika nije dostupna Stiflerova mama pokazala svoj legendarni dekolte!

Glumica je utjelovila bogatu nasljednicu Tanyu McQuoid koja u kovčegu nosi urnu svoje majke za kojom tuguje. Jennifer je priznala da je ulogu dobila u trenutku pandemije kada je bila potpuno nespremna za to. 

"Bila sam u New Orleansu s prijateljicom, svaki smo dan jele tri pizze, sladolede i nisam mogla biti više nepripremljena za posao", rekla je. 

Jennifer posljednjih godina iznenađuje javnost svojim izgledom nakon kozmetičkih zahvata na licu. Dok mnogi smatraju da je s grudima dobro odlučila kad je išla na operaciju, za promjene na licu ističu da su previše i neprirodne. 

Poznati kirurg Paul Nassif za američke je medije rekao da vjeruje da je Coolidge bila na faceliftingu, povećanju usana i ubrizgavanju filera u lice. Glumici ne smetaju rasprave o tome te se često i sama šali na svoj račun. 

"Ne kritiziram nikoga tko se pokušava pomladiti jer i sama idem tim putem. Ne mogu osuđivati druge djevojke jer ću imati smrznuto lice za nekoliko mjeseci. To bi bilo zaista licemjerno", rekla je svojedobno. 

Inače, prije nekoliko mjeseci šuškalo se da će Coolidge zamijeniti Kim Cattrall i njezin lik Samanthe u novim epizodama serije "Seks i grad", no kasnije je to opovrgnuto. 

Jennifer iza sebe nema brakova i malo se zna o njezinu privatnom životu, no jednom je otkrila da ne može imati djecu. Velika je ljubiteljica životinja i ima psa Chuya, kojeg je spasila iz tvornice mesa u Južnoj Koreji. 

 

Ni izvanserijska ljepotica nije uspjela dovesti do oltara nekad neukrotivog neženju, a zanimljivo je kakve riječi imaju jedno za drugo nakon prekida

Prvi zajednički izlazak s 15 godina starijim partnerom pao je u drugi plan zbog pozamašnog dekoltea i jako zanimljive haljine