Godine su samo broj!

Jedna od najljepših Hrvatica je i prije 15 godina birala haljine s opasnim izrezima, a svi se slažu da je danas još zanosnija!

Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Galerija

Iva Jerković bila je jedna od glavnih zvijezda Dore 2007. godine, na kojoj je plijenila pozornost u seksepilnom izdanju.

Bivša manekenka i poduzetnica Iva Jerković i danas nosi laskavu titulu jedne od najljepših Hrvatica, a da se posljednjih petnaestak godina gotovo uopće nije promijenila, svjedoči i njezina stara fotografija koja se pojavila ovih dana.

Pogledaj i ovo Iva Jerković Dijele ime i prezime Jedna od najljepših domaćih glumica osvrnula se na svoj brak s bivšim suprugom Natalije Price, ali i usporedbe s dobro poznatom imenjakinjom: "Što stvarno, i jedna i druga?"

Riječ je fotografiji koja je nastala davne 2007. godine na Dori u Opatiji, gdje se Iva, između ostalih, družila i s pjevačicom Tinom Vukov. Iva je u toj prilici osvojila sve u crvenoj haljini s izrezom na dekolteu, a s lica nije skidala blistavi osmijeh.

40-godišnja Iva je u međuvremenu postala i majka, kada je u veljači 2020. godine dobila kćer Rinu Ami s poduzetnikom Josipom Antićem, s kojim je prije toga godinama skrivala vezu.

Njezini obožavatelji i pratitelji na društvenim mrežama su već u nekoliko navrata zaključili kako godine idu, ona je sve ljepša, prpošnija i mlađa.

''A nije, mislim da sam samo sretna. U biti, kad dugo nešto čekaš pa se dogodi, to je neki tijek koji je normalan, kod nekog ranije, kod nekog kasnije, kod mene malo kasnije. To je potpuna sreća. Ispunjena sam i samo mogu reći da se osjećam čarobno'', zaključila je jednom prilikom u razgovoru za IN Magazin.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +10 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da nikada neće prežaliti ljubav svog života, ali zaljubio se u tajanstvenu ženu, a zbog jednog razloga ne želi reći tko je ona!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene