Teško je zamisliti!

Sjećate se kad je George Clooney bio frajer s dugom kosom? Pogledajte kako je tada izgledao!

George Clooney George Clooney Afp 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju George Clooney George Clooney - 2 George Clooney - 1 George Clooney George Clooney George Clooney George Clooney Amal i George Clooney Amal i George Clooney Lisa Snowdon i George Clooney - 3 +2 Lisa Snowdon i George Clooney - 2 Galerija

Brojne poznate zvijezde kroz svoju su karijeru mijenjale svoj stil i imidž, a George Clooney jedan je od onih koji je napravio drastičnu promjenu.

Brojne holivudske zvijezde navikli smo vidjeti u jednoj fazi, a mnogi od njih kroz svoje su karijere mijenjali imidž i stil.

Pogledaj i ovo George i Amal Clooney - 5 Savršen par Zaljubljeni su kao i prvog dana, a način na koji glumac tretira svoju lijepu suprugu sve uvijek ostavlja bez teksta

Holivudski zavodnik koji je napravio veliku promjenu je glumac George Clooney. George je na početku karijere nosio dugu, smeđu kosu koja se uvijala u lagane valove, a jedno je vrijeme čak nosio i onda popularnu ''fudbalerku''.

Nakon mnogo godina odlučio se ošišati i sada je poznat po svojoj sijedoj i uvijek urednoj kratkoj frizuri.

Ovaj 61-godišnjak kroz godine se puno promijenio, ali uvijek je slovio za glavnog neženju i zavodnika za kojim su patile mnoge žene.

2014. godine Clooney je konačno stao pred oltar, a sreću je pronašao u braku sa 17 godina mlađom odvjetnicom Amal Clooney.

2017. godine dobili su blizance Ellu i Alexandera, koje drže daleko od očiju javnosti. Prošle godine pojavila su se šuškanja kako par ponovno očekuje blizance, ali vijesti koje su se medijima proširile brzinom munje ipak su bile neistinite.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 5 +22 Lidija Bačić - 8 Celebrity Lidija Bačić zabavljala se u društvu naših zgodnih vaterpolista: ''Vidim razvode na vidiku...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Trevor Rees-Jones Trevor Rees-Jones i princeza Diana Trevor Rees-Jones - 4 Trevor Rees-Jones - 1 +7 Trevor Rees-Jones - 3 Zanimljivosti Jedini je preživio stravičnu nesreću u kojoj je poginula miljenica svijeta, a posljedice se na njegovu licu vide i 25 godina kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene