Dolph Lundgren proslavio se 1985. u filmu "Rocky IV", za koji je morao proći devetomjesečnu audiciju.

Galerija


63-godišnji Dolph Lundgren ne odvaja se od 38 godina mlađe osobne trenerice Emme Krokdal, koju je zaprosio u srpnju prošle godine. 

Vezani članci Dolph Lundgren i Emma Krokdal - 3 Još je u punoj snazi te uspješno prati tempo 38 godina mlađe zaručnice: Ni vrućine ga nisu usporile Dolph Lundgren, Emma Krokdal Zaprosio je 38 godina mlađu osobnu trenericu koja je vršnjakinja njegove kćeri, kažu da joj i sliči

Par je viđen kako izmjenjuje nježnosti u West Hollywoodu ispred automehaničarske radionice. Dolph je čekao sa zaručnicom da njegov Ferrari dođe na red za servis i dotle je obavljao telefonske pozive. 

Nakon toga se posvetio Emmi koji ju je grlio i ljubio, a oboje su bili u sportskom izdanju kao i u većini slučajeva kad ih se može vidjeti diljem Los Angelesa. 

Dolph često dobiva komplimente obožavatelja da se nije puno promijenio tijekom svoje karijere od prvog filma "Pogled na ubojstvo" iz 1985. No javnost ga je primijetila te iste godine kad se uz Sylvestera Stallonea pojavio u akcijskom hitu "Rocky IV", za koji je morao proći audiciju koja je trajala devet mjeseci. 

Lundgren se osim glume bavi i režijom, a završio je školovanje za kemijskog inženjera i tehnologa te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih od kojih su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

Inače, Lundgren je u srpnju prošle godine zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu. "Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu.

U posljednje vrijeme pojavila se glasina da se glumac u tajnosti oženio Emmom jer je na njegovoj lijevoj ruci bio prsten. Ipak, ovog puta prstena nije bilo pa je možda bila riječ o nekom nakitu ili je poznati snagator odlučio ugasiti šuškanja.

Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18).

Zbog dobne razlike par je bio izložen kritikama i predviđali su im da će brzo prekinuti, no čini se da je njihova ljubav sve jača. Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i 64. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere. 

Dugo se borio s viškom kilograma, nakon toga je nestao iz javnosti, a sad je snimljen prvi put nakon dvije godine

Prva fotografija Maje i sina skupa! Šuput zabilježila predivan majčinski trenutak i sve rastopila prizorom