Dolph Lundgren i Emma Krokdal često se mogu vidjeti dok odrađuju svakodnevne obveze ili idu u teretanu jer vole vježbati skupa.

Galerija


Dolph Lundgren (63) i njegova 38 godina mlađa djevojka, osobna trenerica Emma Krokdal zaljubljeniji su nego ikad, a šuškalo se da su se vjenčali u tajnosti krajem prošle godine. 

Vezani članci Dolph Lundgren i Emma Krokdal - 3 Još je u punoj snazi te uspješno prati tempo 38 godina mlađe zaručnice: Ni vrućine ga nisu usporile Dolph Lundgren, Emma Krokdal Zaprosio je 38 godina mlađu osobnu trenericu koja je vršnjakinja njegove kćeri, kažu da joj i sliči

Par, koji često vježba skupa, viđen je u šetnji West Hollywoodom dok je odrađivao svoje obveze i oboje su bili u sportskom izdanju. Snagator Dolph nosio je upečatljivu crvenu trenirku i tenisice, dok je Emma imala na sebi crne hlačice i majicu, a na nogama starke. Oboje su nosili zaštitne maske, a Krokdal je lice sakrila i sunčanim naočalama.

Inače, Lundgren je u srpnju prošle godine zaprosio Krokdal, koja je vršnjakinja njegove kćeri Ide i mnogi smatraju da između njih postoji nevjerojatna sličnost, što je mnogima čudno. Sretnu vijest objavio je na svom Instagramu. "Nešto jako posebno dogodilo se u Švedskoj", napisao je Dolph, koji je romantičnu prosidbu odradio u Stockholmu.

U posljednje vrijeme pojavila se glasina da se glumac u tajnosti oženio Emmom jer je na njegovoj lijevoj ruci bio prsten. Ipak, ovog puta prstena nije bilo pa je možda bila riječ o nekom nakitu ili je poznati snagator odlučio ugasiti šuškanja. 

Lundgren je bio dva puta u braku. S prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka. Supružnici su dobili kćeri Idu i Gretu (18). 

Zbog dobne razlike par je bio izložen kritikama i predviđali su im da će brzo prekinuti, no čini se da je njihova ljubav sve jača. 

Naš poznati poduzetnik zaprosio 27 godina mlađu studenticu na luksuznom odmoru skupocjenim prstenom

S rokerom je bila u vezi godinama i sve se činilo savršeno, no teška bolest na kraju je sve ostavila u šoku