Prevarili su se

Zbog jedne stvari bila je posebno omražena, čak su i prijatelji sumnjali u nju, a onda se preko noći sve promijenilo!

Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles i princ Charles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i princeza Charlotte Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) +1 Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Camilla Parker Bowles danas je jedna od omiljenih članica britanske kraljevske obitelji, no to nije uvijek bilo tako.

Britansku vojvotkinju od Cornwalla nekada su svi ocrnjivali i prozivali je nepopravljivo lijenom ženom, no danas je slave kao vrijednu članicu kraljevske obitelji koja svoje dužnosti ispunjava s puno energije i predanosti.

Pogledaj i ovo Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) nepoznata prošlost Mračna strana obiteljske povijesti supruge princa Charlesa krije brojne tragedije, ali i poveznicu s princezom Dianom

Camilla Parker Bowles koja će uskoro proslaviti 75. rođendan, jednom je prema pisanju The Timesa opisana kao besposlena žena koja bi radije provodila vrijeme kod kuće nego radila bilo kakav posao. Ali danas taj opis teško da može vrijediti jer Camillu se itekako često može vidjeti u javnosti i rijetko kada se ničime ne bavi.

Javno se zalaže za različite ciljeve, od promicanja pismenosti Britanaca do prevencije obiteljskog zlostavljanja, a često obavlja angažmane unatoč tome što dobiva daleko manje publiciteta ili pohvala od vojvotkinje od Cambridgea ili grofice od Wessexa.

Kada je 2005. godine najavljeno njezino vjenčanje s princom Charlesom mnogi su, pa čak i Camillini prijatelji, sumnjali u to da će ona moći pratiti zahtjevan tempo posla koji je pred njom.

"Jako volim Camillu, ali ona je lijena (rečeno na najljepši mogući način). Član njezine obitelji jednom mi ju je opisao kao najljeniju ženu koja je rođena u Engleskoj u 20. stoljeću. To se neće promijeniti. Nikad u životu nije radila i užasava se biti izložena javnosti", napisao je u The Timesu bivši savjetnik Clarence Housea Mark Bolland.

No, Camilla koja je tada imala 57 godina, krenula je s novim poslom i potpuno novim životnim stilom u vrijeme kada većina žena njezinih godina već razmišlja o mirovini. Danas obilazi Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi odradila kraljevske angažmane, kako s princem Charlesom tako i sama, a njezina radna etika iznenadila je i impresionirala sve njezine prijatelje.

To je prepoznala i njezina svekrva, kraljica Elizabeta koja je tražila da bude poznata kao 'kraljica supruga' kada princ Charles jednog dana preuzme prijestolje.

Dok se kraljica polako povlači s kraljevskih dužnosti, stariji članovi kraljevske obitelji, uključujući Camillu, preuzimaju sve veću odgovornost pa je vojvotkinja imala i jednu od središnjih uloga na nedavnoj proslavi kraljičina platinastog jubileja.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +22 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 +15 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Celebrity Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene