Živi kao beskućnica

Nekoć zanosnu plavušu nemoguće je prepoznati: Tužno je gledati nove fotke bivše supruge zvijezde "Spasilačke službe", stigla ju je nesretna sudbina

Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Galerija

Loni Willison snimljena je u Los Angelesu, gdje živi kao beskućnica, a na novim se fotkama vidi da joj nedostaje prednji zub.

Bivša manekenka Loni Willison, koja je bila u braku sa zvijezdom "Spasilačke službe" Jeremyjem Jacksonom, danas je daleko od zanosne plavuše kakva je nekoć bila i teško ju je prepoznati.

Nakon što se dvije godine smatrala nestalom, prošlog listopada pronađena je u Los Angelesu, gdje živi kao beskućnica, a njezine najnovije fotografije rastužile su javnost.

Loni su paparazzi snimili dok se smiješila strancu koji joj je dao hranu, a na fotkama koje je objavio The Sun jasno se vidi da joj nedostaje prednji zub.

Njezine nove potresne fotografije uslijedile su samo nekoliko mjeseci nakon što je snimljena kako u potrazi za hranom kopa po kontejneru.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bila je supruga slavnog glumca i prava ljepotica, no luksuz je iza nje: Danas je beskućnica, a hranu traži po kontejnerima

Loni je u ranijem intervjuu za The Sun priznala da je zapela, a otkrila im je i da je na ulici završila nakon što je doživjela živčani slom. Još jedna Jeremyjeva bivša Cindy Kovacs komentirala je za britanski tabloid kako je glumac odbio pomoći svojoj bivšoj supruzi nakon što su se razišli 2014. godine.

"Jako je tužno to što se dogodilo Loni i što nikada nije dobila pomoć koja joj je trebala", izjavila je Cindy te je dodala i kako joj je bilo zlo od načina na koji se Jackson ponio prema njoj.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

Bivša manekenka u braku s Jeremyjem bila je od 2012. do 2014. godine, a onda je 2018. nestala kada su ju njezini prijatelji pokušali nagovoriti da ode u kliniku za odvikavanje kako bi riješila svoje mentalne probleme i ovisnost o kristalnom methu. Njezin je brak propao nakon niza svađa pod utjecajem alkohola.

Willison je radila kao asistentica u centru za plastične operacije u Los Angelesu, a onda je 2016. doživjela živčani slom te dobila otkaz, a potom izgubila svoj dom. Jedno je vrijeme radila i kao instruktorica fitnesa te je krasila naslovnice nekih časopisa, no sve je pošlo po zlu zbog mentalnih problema koje ima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Puna kuća (Foto: Profimedia) Nekad i sad Možete li vjerovati da ova mala slatkica iz ''Pune kuće'' ima 45 godina? Izgleda upola mlađe, a osmijeh joj je i dalje zaštitni znak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene