"promijenila" je rasu

Ekstremnom transformacijom uvrijedila je mnoge i našla se na udaru kritika, a nećete vjerovati kako je izgledala prije!

Little Mix (Foto: Instagram) Little Mix (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Little Mix (Foto: Instagram) Galerija

Bivša članica grupe Little Mix Jesy Nelson je zbog svojeg izgleda u pjesmi "Boyz" optužena za takozvani "blackfishing".

Mlada britanska pjevačica Jesy Nelson (30) postala je svjetski poznata zahvaljujući ženskoj grupi Little Mix koju je napustila kako bi ostvarila samostalnu karijeru.

Pogledaj i ovo Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) Naučile lekcije? Na ovoj fotografiji nalaze se tri dame koje su lošim muškarcima davale i po nekoliko šansi

Prošli tjedan izbacila je i spot za svoju debitantsku solo pjesmu "Boyz" na kojoj je surađivala s Nicky Minaj, no veliki trenutak u njezinoj karijeri zasjenile su kritike na račun njezina drugačijeg izgleda.

Zbog lažnog tena i voluminoznih kovrča, Jesy je optužena za "blackfishing", što je popularan termin za osobe koje se pretvaraju da su tamnoputi ili miješane rase.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @jesynelson

Ona, pak, tvrdi da prirodno tako izgleda te se pokušala opravdati u videu uživo na svojem Instagramu.

"Nikad mi nije bila namjera uvrijediti ljude tamne puti svojim spotom i pjesmom. Kosa mi je prirodno kovrčava, naslijedila sam je od oca. Htjela sam imati periko koja je iste teksture kao moja kosa i iskreno nisam mislila da radim nešto krivo", kazala je pjevačica, a dotaknula se i svoje vidno tamnije puti.

"U spotu s Nicky nemam lažni ten. Prije snimanja sam tri tjedna bila na Antigui. Kao bjelkinja sam prava sretnica jer brzo potamnim. Čak me i Leigh-Anne Pinnock iz grupe Little Mix jednom pitala: 'Jesi li sigurna da nisi miješane rase jer ti je koža tamnija od moje kada pocrniš na suncu", tvrdi Jesy koja je na svojem Instagramu izbrisala svoje stare fotografije i otpratila sve osim P Diddyja i Nicki Minaj, a nakon toga su je prestale pratiti kolegice iz bivšeg benda Leigh-Anne Pinnock, Perrie Edwards i Jade Thirlwall.

Grupa Little Mix nastala je 2011. godine i prva su skupina koja je pobijedila u slavnom talent showu "The X Factor", nakon čega su potpisale ugovor sa Simonom Cowellom i njegovom izdavačkom kućom Syco Music. Jesy je tada izgledala potpuno drugačije i nećete je prepoznati na starim fotkama koje možete pogledati u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka +0 Franka Batelić - Čorluka - 10 Celebrity Mjesecima nije bilo zajedničkih objava, ali Franka je sad podijelila zanimljiv video s Ćorlukom, a društvo im je pravio naš poznati par

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene