Koja fora!

Što vam je čudno na ovoj fotografiji?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislite da ste vidjeli sve? Ovaj mladić uvjerit će vas u suprotno! Postao je slavan na Instagramu nakon ovih fotografija!

Zahvaljujući društevnim mrežama danas je lako znati što u slobodno vrijeme rade naše omiljene showbizz zvijezde, a jedan mladić otkrio je kako biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Pogledaj i ovo Beyonce na udaru kiritka Beyonce na koncertu odala počast Tini Turner, no bijesni fanovi uvjereni su da je u pjesmi ismijala njezino zlostavljanje!

Naime, mladi Amerikanac koji se krije iza imena Peejet, na Instagramu redovito objavljuje svoje fotografije na kojima se nalazi u društvu poznatih i slavnih. No ako niste do sada primijetili - one su lažne!

>> Ovako je pozirala prije 12 godina - I slika ide na aukciju!

>> Rihanna na fotki s Marylin Monroe? Zbunila je mnoge na Instagramu

Photoshopom 'namontira' vlastitu fotografiju na onu poznatih zvijezda poput Jay Z-a i Beyonce, Kim Kardashian, Rihanne, Lil Waynea, Michelle Obame... a zahvaljujući svojim šaljivim fotografijama ima preko 73 tisuće pratitelja na Instagramu! 'Biram koje ću slike koristiti, ovisi o slavnima koji su trenutno najtraženiji na Twiteru. Došlo je do toga da ljudi od mene očekuju da napravim novu fotografiju, volim nasmijavati ljude', rekao je Peejet za the Daily Dot, prenosi Yahoo.

Kreativni mladić ljeto planira provesti u New Yorku gdje će usavršiti svoje dizajnerske vještine, tko zna, možda jednom doista i upozna sve te zvijezde.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene