RiRi, jesi to ti?

Fotka koja je zbunila mnoge na Instagramu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihanna se vratila starim navikama. Kada ne nastupa, zabavlja se s prijateljicama i objavljuje provokativne fotografije na Twitteru i Instagramu. Ovome se svakako nismo nadali...

'Zločesta djevojka RiRi', kako zove samu sebe, objavila je nekoliko novih fotografija iz svojeg privatnog života. Odnedavno slobodna Rihanna je nakon ponovnog prekida s Chris Brownom, nastavila s provociranjem.

Pogledaj i ovo Rihanna seksi mama! Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Seksi poze, toples izdanja... na sve smo to navikli od Rihanne, no pažnju plijeni i kada je u puno suzdržanijem izdanju.

Kako je r'n'b pjevačica poznata i kao velika ljubiteljica mode, često je se može vidjeti kako kombinira različite stvari. Marama zavezana na glavi, sunčane naočale, ravne cipele i crna haljina s veliki prorezom – njezina su 'konzervativna' verzija.

>> Što vam je čudno na ovoj fotografiji?

>> Rihanna 3 sata kasnila na koncert, fanovi bijesni! 'Pokazala je nepoštovanje - neka se ne vraća!'

Na Instagramu je pak i objavila nekoliko crno-bijelih fotografija, a pažnju je dobila i objavom koja je na prvi pogled zbunila mnoge.

RiRi su društvu hollywoodske legende Marylin Monroe? I to je moguće uz malu pomoć Photoshopa. Zvijezda se izgleda odlično zabavljala u društvu svojih prijateljica!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene