Miljenika žena u ovoj sezoni utjelovila su dva kandidata. Tko je bolje odradio ovaj zadatak?


Zdravko Čolić sinoć je ponovno stao na pozornicu najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj "Tvoje lice zvuči poznato". Po drugi puta legendarni glazbenik pojavio se u emisiji, a priliku da se transformira u njega ovog puta dobila je Hana Hegedušić.

Sjajna Hana otvorila je natjecateljski dio s hitom "Glavo luda" i napravila kaos u studiju.

"Ti divno pjevaš, glumiš, a svemu tome doprinijelo je i ovo odijelo od vatrootpornog materijale i ove dlačice", kazao joj je Tomo, dok je Sandra prokomentirala divnu emociju koju je prenijela svojim nastupom. Unatoč pozitivnim komentarima žirija, Hana nije baš zablistala na bodovnoj ljestvici.

 

Transformacija u miljenika žena, sudeći prema dobivenim bodovima, puno bolje je sjela Matteu Cetinskom koji je prije tri tjedna imao isti zadatak.

Matteo je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme ''Ti si mi u krvi'' oduševio sve.

Zadovoljan je bio i sam Čolić nakon što je pogledao Matteov nastup.

"Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je tada legendarni glazbenik.

Matteo Cetinski, Hana Hegedušić (FOTO: Dnevnik.hr)

Koja je transformacija vas više oduševila? Tko je bolje odradio ovaj zadatak? Pogledajte video sjajnih nastupa još jednom u našoj galeriji i svoje mišljenje izrazite u anketi.