Najemotivniji nastup

NAJVEĆA ZVIJEZDA ODUŠEVLJENA Ovo su gledali i izvan granica Hrvatske

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajna izvedba Mattea Cetinskog sinoć je ganula baš sve, a ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je za Dnevnik.hr podijelio svoje dojmove.

Tik do trona sinoć je završio Mateo Cettinski u showu "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovivši Zdravka Čolića. Njegova emotivna izvedba pjesme "Ti si mi u krvi" oduševila je i do suza dovela i publiku i žiri. Ravnodušan nije ostao ni Zdravko Čolić koji je samo za Dnevnik.hr prokomentirao Matteovu izvedbu.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

 "Matteo je prepoznao emociju pjesme i prenio ju na pravi način. Nije loše skinuo pokrete. Kroz imitaciju je donio energiju koja mi je najvažnija u odnosu s publikom", kazao je Čolić.

Matteovu sjajnu interpretaciju prokomentirao je i Goran Navojec. "Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama“, našalio se Navojec nakon nastupa imitatora miljenika ženske publike i poznatog šarmera. Iduće nedjelje Matteo pononovo prelazi u ženski lik, a kako će se ovog puta snaći u ulozi Cher jedva čekamo vidjeti.

U iščekivanju smo novih nastupa, a do tada sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu. Doživite transformaciju zabave uz Vip!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene