Promjene, promjene

Jedvaj napravio nekoliko novih tetovaža s datumima Svjetskog prvenstva, Lovren obrijao glavu

Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +0 Dejan Lovren (Foto: Instagram) Galerija

Tin Jedvaj na Instagramu se pohvalio novim tetovažama, kao i Dejan Lovren frizurom.

Mladi reprezentativac nije napravio samo jednu tetovažu.

Pogledaj i ovo Dina Dragija Kojoj bolje pristaje? Dina Dragija i bivša djevojka Luke Jovića nosile su iste vjenčanice, u prvi su plan izbacile visoki prorez i vitke noge

22-godišnji Vatreni Tin Jedvaj po završetku Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji pohrlio je u zagrljaj svojoj djevojci, manekenki Dini Dragiji, ali i tattoo majstorima koji su mu napravili nekoliko tetovaža.

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Jedvaj je tako tetovirao datum kada su naši nogometaši otišli na prvenstvo te datum finala, a na ruci je tetovirao i broj 16.

Ukrasio je i podlakticu velikom tetovažom kojom se također pohvalio na snimci na Instagramu, a obožavatelji su mu poručili kako su tetovaže "cool" i "top".

 

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Tin se prije tetoviranja s djevojkom uputio na odmor na Lastovo, Mljet i Korčulu, ali i kod frizera gdje ga je Dina nagovorila na novu frizuru.

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Novu frizuru ima i njegov suigrač Dejan Lovren koji si je obrijao glavu, no njegov novi imidž nije toliko oduševio njegove obožavateljice. "Reci nam da je ovo fotošop", poručile su mu na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene