Napokon zajedno

Zasluženi odmor udvoje: Djevojka mladog Vatrenog Tina Jedvaja pokazala savršeno tijelo u crvenom bikiniju

Dina Dragija (Foto: Instagram) Dina Dragija (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) Tin Jedvaj cura (Foto: Instagram) +0 Dina Dragija (FOTO: Instagram) Galerija

Mladi par Tin Jedvaj i Dina Dragija napokon su zajedno.

Mladi par napokon je zajedno.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Radi se o mladom hrvatskom reprezentativcu Tinu Jedvaju, koji je posljednjih mjesec dana boravio u Rusiji zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, s obzirom na to da je Hrvatska dogurala do povijesnog finala.

Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Dečki su zasluženo krenuli na godišnje odmore sa svojim boljim polovicama, a Tin je sa sobom poveo svoju prelijepu djevojku, 22-godišnju manekenku Dinu Dragiju.

Par uživa u tipičnim ljetnim radostima te oduševljava svoje sljedbenike na Instagramu zajedničkim slikama.

Dina Dragija (FOTO: Instagram) Dina Dragija (FOTO: Instagram)

Njihov odmor nakratko je ostao u sjeni crvenog bikinija u kojem je Dina spremno pozirala Tinu na brodu i u kojem je pokazala besprijekornu liniju, a fotografije je zanosna plavuša objavila na svojim Instagram pričama.

Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram) Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram)

"Model s modelom", "Slatkice", "Predivni ste", samo su neki od komentara koje su im uputili obožavatelji, a mi se također slažemo s tvrdnjom da su predivan par.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene