Mladi par Tin Jedvaj i Dina Dragija napokon su zajedno.

Galerija


Mladi par napokon je zajedno.

Vezani članci Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Kakva romantika: Rakitić posvetio emotivnu poruku zanosnoj supruzi i dobio 335 tisuća lajkova Adriana Đurđević (Foto: Instagram) Čipkasti topić i štikle od 4000 kuna: Djevojka najmlađeg domaćeg reprezentativca u noćnom izlasku

Radi se o mladom hrvatskom reprezentativcu Tinu Jedvaju, koji je posljednjih mjesec dana boravio u Rusiji zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, s obzirom na to da je Hrvatska dogurala do povijesnog finala.

Dina Dragija (Foto: Instagram)
Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Dečki su zasluženo krenuli na godišnje odmore sa svojim boljim polovicama, a Tin je sa sobom poveo svoju prelijepu djevojku, 22-godišnju manekenku Dinu Dragiju.

Par uživa u tipičnim ljetnim radostima te oduševljava svoje sljedbenike na Instagramu zajedničkim slikama.

Dina Dragija (Foto: Instagram)
Dina Dragija (FOTO: Instagram)

Njihov odmor nakratko je ostao u sjeni crvenog bikinija u kojem je Dina spremno pozirala Tinu na brodu i u kojem je pokazala besprijekornu liniju, a fotografije je zanosna plavuša objavila na svojim Instagram pričama.

Dina Dragija (Foto: Instagram)
Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram)

"Model s modelom", "Slatkice", "Predivni ste", samo su neki od komentara koje su im uputili obožavatelji, a mi se također slažemo s tvrdnjom da su predivan par.