Mladi par Tin Jedvaj i Dina Dragija napokon su zajedno.

Galerija


Mladi par napokon je zajedno.

Vezani članci Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Mladi Vatreni i hrvatska Meghan Markle: "Naša ljubav nije bila na prvi pogled" Vedran Ćorluka i Franka Batelić (Foto: Instagram) Bračni život baš im dobro stoji: Zaljubljeni Ćorluka jedva je dočekao svoju prekrasnu suprugu

Radi se o mladom hrvatskom reprezentativcu Tinu Jedvaju, koji je posljednjih mjesec dana boravio u Rusiji zbog Svjetskog nogometnog prvenstva, s obzirom na to da je Hrvatska dogurala do povijesnog finala.

Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram)
Tin Jedvaj Dina Dragija (Foto: Instagram)

Dečki su zasluženo krenuli na godišnje odmore sa svojim boljim polovicama, a Tin je sa sobom poveo svoju prelijepu djevojku, 22-godišnju manekenku Dinu Dragiju.

Par uživa u tipičnim ljetnim radostima te oduševljava svoje sljedbenike na Instagramu zajedničkim slikama.

Dina Dragija (FOTO: Instagram)
Dina Dragija (FOTO: Instagram)

Njihov odmor nakratko je ostao u sjeni crvenog bikinija u kojem je Dina spremno pozirala Tinu na brodu i u kojem je pokazala besprijekornu liniju, a fotografije je zanosna plavuša objavila na svojim Instagram pričama.

Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram)
Tin Jedvaj, Dina Dragija (FOTO: Instagram)

"Model s modelom", "Slatkice", "Predivni ste", samo su neki od komentara koje su im uputili obožavatelji, a mi se također slažemo s tvrdnjom da su predivan par.