Obnovili romansu?

Više nikad, ikad? Navodno se opet viđaju u tajnosti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako govori u intervjuima kako je odustala od izlaska s muškarcima te da želi biti sama, američki mediji šuškaju kako se u javnosti viđa sa starom ljubavi.

Taylor Swift zauzela je sve top ljestvice s novim singlovima 'Shake It Off' i 'Blank Space' te je ponovno osvojila svoje obožavatelje – no izgleda kako nisu jedini.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Taylor Swift: 'Nikada se neću skinuti za video spot'

 

Entertainment Times piše kako se pop zvijezda navodno opet u tajnosti diđa s pjevačem britanskog benda One Direction Harryjem Stylesom s kojim je imala kratku romansu prošle godine.

Nakon prekida, Taylor je napisala pjesmu 'I Know You Were A Trouble' koja je bila veliki svjetski hit, a navodno joj je sada Harry opet počeo slati poruke.

I ne samo to – navodno joj je poslao 1989 ruža jer se njezin novi album zove tako. Iako u intervjuima govori kako je odustala od ljubavi, hollywoodski insajderi kažu kako se sada ipak premišlja oko Harryja – izgleda kako mu je spremna dati još jednu priliku kako bi zaliječila slomljeno srce.

 

Thank you Good Morning America, thank you to everyone who filled Times Square, thank you New York. #TS1989

Una foto publicada por Taylor Swift (@taylorswift) el

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene