Mlada i odlučna

'Nikada se neću skinuti za video spot'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Njezino vrijeme je došlo jer se ne prestaje pričati i Taylor Swift. No, ona ne želi biti poput svih ostalih i obožavatelji je zato vole i još više.

Iako se puno govori i pjeva o veliki guzama i seksu, američka pop-country pjevačica želi biti drugačija. Taylor Swift ne želi da je se gleda kao seks simbol.

'Sigurna sam da će me moji unuci svakako zbog nečega ismijavati, ali radije bih da mi kažu: 'Vidi kako smiješno plešeš u spotu za pjesmu ‘Shake It Off’! Izgledaš čudno baka!', nego da mi kažu: 'Bako, je li to tvoja bradavica?'', priznala je mlada pjevačica u intervjuu za Time Magazine.

Taylor Swit ima novi moćni video za 'Blank Space' - Svi se pitaju tko je taj zgodni frajer u spotu?!

 

It takes a while to actually comprehend something like this. It's one of my favorite covers and stories. A huge thank you to Time Magazine and to Jack Dickey for writing such an eloquently worded piece. PS WHAT IS LIFE RIGHT NOW.

Une photo publiée par Taylor Swift (@taylorswift) le

Taylor poručuje i kako je danas teško biti žena u glazbenoj industriji i stariti, zato se pjevačica okružila dobrim prijateljicama koje su uvijek joj podrška. 'Okružena sam pametnim, lijepim, strastvenim, ambicioznim ženama. Jako uspješne žene trebaju te motivirati, oduševljavati, predstavljati izazov i inspirirati; ne treba na njih gledati kao na prijetnju ili osjećati kao da te uspoređuju s njima', poručuje 24-godišnjakinja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene