Beckhamovi uživaju

Tatine puse pred kamerama! Zar nisu preslatki?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

David Beckham uživa u svojim slobodnim danima, a sada kada više nije aktivan na terenu, svoje vrijeme najradije provodi sa svojom mezimicom Harper.

Nogometaš David Beckham pravi je obiteljski čovjek. I dok je na prijašnjim utakmicama bio sa suprugom Viktorijom i sinovima, malena Harper sada je dovoljno velika za gledati utakmice na stadionu.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ima se, može se! Evo koliko je David Beckham izdvojio za rođendan svoje voljene Victorije, pobrinuo se za posebna iznenađenja da je razveseli!

Cijela obitelj uputila se na hokejašku utakmicu u Los Angeles između Los Angeles Kings i San Jose Sharksa. Na velikim stadionima popularne su takozvane 'KissCam', kamere koje na poluvremenu 'love' lica u publici, a kada se zaustavi na nekom paru, taj se par mora i poljubiti pred svima.

>> Beckham nije skrivao suze, Victoria i djeca ga bodrila s tribina

Taj zadatak nije teško pao Davidu, pa je pusicama obasipao svoju mezimicu Harper koja se smješkala i pokazivala prstićima prema velikom ekranu. Cijela obitelj je bila odlično raspoložena, a i Victoria se malo odmorila od posla pa se pridružila svojim najdražima na utakmici.

David Beckam otišao je u nogometnu mirovinu sa 38.godina, sada ima više vremena za obitelj, ali i mnoge druge svoje poslove.


Cute: David Beckham kisses daughter Harper on... by Zoomin_Canada

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene