Puno emocija

Beckham nije skrivao suze, Victoria i djeca ga bodrila s tribina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zadnja nogometna utakmica Davida Beckhama pred domaćom publikom bila je puna emocija. Njegova supruga Victoria, kao i sinovi i kćer, bodrili su ga s tribina.

David Beckham najavio je kako odlazi u mirovinu sa 38. godina. Odigrao je svoju zadnju utakmicu pred domaćom publikom u kojoj je PSG je pobijedio Brest s 3:1 u 37. kolu elitne francuske lige.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Cijela utakmica bila je prilično emotivna za slavnog nogometaša, a na tribinama mu je najveća podrška bila supruga Victoria, kao i sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz, dok je malena Harper bila u maminom naručju.

>> Miljenik žena, seks simbol i sportski idol: Tko ne bi volio Beckhama?

Njegovi suigrači imali su samo riječi hvale za slavnog nogometaša, a jedan od najljepših trenutaka bio je kada su Davida suigrači bacali u zrak.

'Ponosni smo što je on bio naš kapetan, makar i jednu sezonu', poručio je Jacques Declerc. U klubu su mu zahvalili na taj način što su mu dodijelili - kapetansku vrpcu. Beckham je bio asistent kod drugog pogotka koji je postigao Matuidi u 31. minuti. Preostala dva pogotka postigao je Zlatan Ibrahimović u 5. i 36. minuti, dok je jedini pogodak za Brest postigao Benschop u 81. minuti.

Beckhamovi su zajedno proživjeli mnoge skandale, njihova veza preboljela je i njegovu prevaru, no sve je to davna prošlost. Oni su jedan od najpopularnijih i najmoćnijih showbiznis parova koji zajedno živi ali i posluje.

>> Intimni trenuci: Je li to njoj 'pobjegao' i smiješak?

Zahvaljujući svom imenu, ali i izgledu, Beckhamovi su si osigurali milijunske reklamne ugovore i uspješne karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene