divne sestre Ramljak

Djevojke anđeoskog glasa ganule cijelu Hrvatsku: "Uspjele smo u našoj misiji"

Sestre Ramljak (FOTO: Anamaria Batur) Sestre Ramljak (FOTO: Anamaria Batur) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Supertalent - Sestre Ramljak (Foto: PR) +0 Sestre Ramljak (FOTO: Anamaria Batur) Galerija

Sestre Ramljak pravo su osvježenje Supertalenta. Djevojke anđeoskog glasa izborile su finale showa i uspjele u svojoj misiji.

Magičnim glasom i neviđenom emocijom sestre Ramljak sinoć su pokorile pozornicu Supertalenta. Samozatajne djevojke iz Međugorja svojom interpretacijom duhovne pjesme "Tvoja sam i ti si moj" ganule su publiku, žiri, ali i gledatelje pred malim ekranima i zasluženo prošle u finale showa.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Njihov je glazbeni talent neosporan, no glazbeni izričaj koji predstavljaju netipičan je za show ovakvog tipa, pa je iznenađenje nakon ulaska u finale bilo još i veće.

"Još smo pod dojmom, nismo još ni svjesne svega. Teško je progurati se s time i narodu prenijeti vjeru i Boga, ali mislim da smo u tome uspjele i to je jedna nevjerojatna sreća. Nadamo se da ćemo to potaknuti ka boljem", izjavila je emotivna Anamarija Ramljak nakon saznanja da je sa sestrom izborila finale najgledanijeg talent showa u Hrvatskoj.

OVDJE pogledajte kako je Ivan Stoiljković umalo bacio našeg novinara na pod.

Supertalent - Sestre Ramljak (Foto: PR) Supertalent - Sestre Ramljak (Foto: PR) Foto: PR

Djevojkama je za rukom pošlo ono što mnogima ranije nije. Uspjele su popularizirati duhovnu glazbu, a upravo su se s tim ciljem i prijavile na Supertalent. "Osjećamo da je to naša misija da pokušamo prenijeti duhovnu glazbu na mlade i da im dokažemo da uz nju možeš biti potpuna osoba i osjetiti nešto posebno", pojašnjava Darija.

Djevojke priznaju da je bilo i onih koji su bili pomalo skeptični prema njihovu odabiru da se predstave upravo duhovnom glazbom. Kažu da uvijek ima onih koji smatraju da bi u ovakvim emisijama trebali pjevati komercijalne izvođače kao što su Severina ili Nina Badrić. No takvi komentari nisu ih obeshrabrili, i to zahvaljujući bezuvjetnoj podršci koju uživaju.

"Uvijek će toga biti, ali naša najveća podrška su naši roditelji i najbliži. Imamo i veliku podršku župe", govore sestre Ramljak. A uz podršku najmilijih od sinoć imaju i podršku cijele Hrvatske koja im je svojim glasovima to i dokazala.

Sestre Ramljak (FOTO: Anamaria Batur) Sestre Ramljak (FOTO: Anamaria Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene