Ivan Stoiljković kao od šale na sebe privlači vilice, žlice, utege... Sada je dokazao da s mjesta može pomicati čak i ljude.

Galerija


Ivan Stoiljković pravo je čudo od djeteta. Svojim tijelom poput magneta privlači vilice, žlice, kovanice, teške utege, ali i ljude. Svoju sposobnost pokazao je u Supertalentu i mnoge ostavio u nevjerici. U njegovu teško objašnjivu energiju uvjerio se i naš urednik i novinar Dorijan Elezović. Dječak magnet, kako ga mnogi zovu, napravio je eksperiment na našem Dorijanu koji je zbog Ivanove privlačne sile umalo završio na podu.

Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)
Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)

Vezani članci Labud, Mia Mrđenović (FOTO: Pixsell, Anamaria Batur) E moj labude! Zbog pernatog ljepotana Mia iz Supertalenta ostala bez mobitela Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan (FOTO: Anamarija Batur) Antonia Dora Pleško ostala bez prijateljice u finalu: Je li teško bilo biti prijatelj u istoj borbi?

"Osjetio sam kao da mi se tlo krivi unazad. Što si to napravio?", pitao ga je iznenađeni Dorijan. Ivan mu je odgovorio da je samo položio ruke iznad njegovih leđa i time ga privukao k sebi. No, ovo nije prvi puta da se Dorijan uvjerio u dječakovu sposobnost. Svojedobno mu je izliječio bol u vratu, a Dorijan je samo jedan od sretnika koji se uvjerio u njegove čarobne ruke.

Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)
Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)

"Koliko sam ljudi izliječio to ni ne brojim. To je dar od Boga, a ako ga već i imam onda ga moram iskoristiti u dobrotvorne svrhe", ističe beskrajno simpatičan Ivan.

Prije dvije godine 14-godišnji Ivan postao je i zvijezda serijala Discovery Channela, a tih dana prisjeća se s posebnim zadovoljstvom. "Malo sam se digao u nebesa. Bio sam jako važan u školi", iskreno priznaje dječak o kojem su se raspisali čak i svjetski mediji. Slava mu godi, a on se s njom itekako dobro nosi. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)
Ivan Stoiljković (FOTO: Anamaria Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.