Završila je prva polufinalna emisija Supertalenta. U njoj su finale izborili Martin Kutnar i Step Boysi.

Galerija


Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, a iznjedrila je dvoje finalista. To su Martin Kutnar, koji se direktno plasirao u finale, te Step Boysi, koji su odlukom žirija osigurali prolazak! Sjajni dečki zaista su odradili nastup na svjetskoj razini te su oduševili sve članove žirija.

Emocije nakon prolaska nisu krili. "Teško se to riječima može opisati! Osjećamo se fantastično, jedva čekamo idući put, stvarno mislimo da smo rasturili! Idući put bit će još bolje, iako je to jako teško, ali gledajte – i vidjet ćete!" radosno će sretni predstavnik Step Boysa.

Njihova publika vječno vrišti. "Za idući put imamo sjajnih ideja, ali ne smijemo vam još otkriti, da efekt iznenađenja bude bolji! Ovu smo točku radili od zadnjeg nastupa i vježbali. Završili smo je za dva tjedna, ali smo onda još vježbali do savršenstva, da bude što bolje – i eto gdje nas je dovela", dodaje dečko. "Fantastičan je osjećaj, ne znam što drugo da kažem, kako da opišem", zaključili su Step Boysi i zahvalili na glasovima.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

Step Boys (Foto: DNEVNIK.hr)
Step Boys (Foto: DNEVNIK.hr) - 2