Martin na korak do sna

Senzacionalni Martin Kutnar: "Možda uvedem još instrumenata, nisam ni 50 posto pokazao!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martin Kutnar uskoro bi mogao zasvirati i na vlastitim instrumentima. Maja Šuput dala mu je obećanje!

Senzacionalni Martin Kutnar prvi je finalist Supertalenta! Skroman mladić oduševio je svojim umijećem na harmonici i violončelu već na audiciji. Nakon što mu je Janko Popović Volarić pritisnuo zlatni gumb za polufinale, publika je odlučila da Martina želi gledati i u finalu.

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Takva volja i takav talent rijetko se viđaju pa je mnoge pomalo ražalostilo saznanje da Martin mora posuđivati instrumente koje svira. Toj nepravdi u prvoj polufinalnoj emisiji odlučila je stati na kraj Maja Šuput koja je Martinu ponudila da će mu zajedno s kolegama iz žirija kupiti instrumente.

Iznenađeni Martin nije mogao doći sebi od sreće, a to nam je i sam priznao neposredno nakon svog nastupa. "Bio je to šok i nevjerica. Nisam uopće vjerovao da će to napraviti. Nije zapravo ni bitno hoće li to napraviti, bitno je da su pokazali volju da mi pomognu", izjavio je Martin za DNEVNIK.hr.

"Nakon nastupa u Supertalentu toliko su mi se proširili vidici da mislim da ću jako brzo napredovati. Ne samo u klasičnom smislu, već i u ovim pop-vodama. U budućnosti planiram možda kupiti i električne instrumente, puno toga proživjeti i ostvariti svoj san", kaže Kutnar koji je nakon pojave u Supertalentu zapeo za oko i mnogobrojnim obožavateljicama. Sada kada je ušao u finale, njih će biti zasigurno još i više. A više će biti i nastupa jer uz vlastite instrumente ovaj talentirani mladić daleko će dogurati. Više pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene