Selena Gomez na glasu je kao jedna od ljubaznijih celebrityja. Stoga ne čudi što je odmah pristala iznenaditi svoju veliku obožavateljicu.


Mlada obožavateljica Selene Gomez doživjela je iznenađenje života! Od uzbuđenja je jedva disala, nije mogla zaustaviti suze i oduševljenje. Naime, 22-godišnja Australka Sophie najveća je obožavateljica Selene Gomez u svojoj zemlji.

Vezani članci Selena Gomez i Ethan Hawke Na snimanju su uništili 130 automobila, a ona je naviknuta na uloge princeza strahovala za vlastiti život Selena Gomez Vjenčanje bivšeg ju je uništilo pa je završila na liječenju, ali ona je iz svega izvukla pouku i izašla jača

Već dugo apelirala je na slavnu pjevačicu da dođe u Australiju i održi nastup. Kad je Selena konačno stigla, ekipa radijske emisije 'Kyle & Jackie O Show' organizirala je za Sophie veliko iznenađenje.

Dok je djevojka u svojoj sobi snimala vlastitu verziju Selenine pjesme, ona joj se pojavila na vratima. Emotivna reakcija nije izostala, a potom je uslijedilo druženje djevojaka. Svaka čast, Selena!