444415
444415
444415
444415
444415

Objava koja je uznemirila fanove – što nam to želi reći?

  • , 25.07.2016., 09:21
  • Autor:
  • komentara

Selena Gomez rasplakala se na pozornici, a svijet je više šokirala njezina objava na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Selena Gomez (Foto:Youtube)
Selena Gomez (Foto:Youtube)

Mlada Selena Gomez našla se u centru pažnje zbog objave na Instagram profilu. Naime, 24-godišnja pjevačica dan nakon svog rođendana održala je koncert u Jakarti, a tijekom večeri njezini su joj obožavatelji otpjevali pjesmu 'Sretan rođendan' i to je izazvalo val emocija u Seleni.

 

 

Rasplakala se na pozornici, a svijet je više šokirala njezina objava na društvenim mrežama.

 

'Večeras se nisam osjećala autentično, nisam se osjećala povezano sa svojom glazbom niti sa sobom. Nikad nisam osjećala da me materijalne stvari, odjeća ili video mogu definirati. Radila sam kako sam se osjećala u pojedinom trenutku. Sada sam zapela na mjestu. Uvijek sam govorila istinu, uvijek stojim iza svoje riječi. Pokazala sam tko sam ali moram preispitati neke dijelove svog života. Razmisliti tko sam ja zapravo', napisala je na svom Instagram profilu, a odmah se počelo nagađati da se opet povlači sa scene.

Selena Gomez (Foto: Instagram)

Naime, Selena je prije dvije godine odlučila napraviti pauzu u svojoj karijeri i tada se krenulo nagađati zašto. Neki su govorili da je trudna, drugi da boluje od depresije, a treći su sve povezivali s Justinom Bieberom. Razlog svemu je bolest zbog koje je Selena morala promijeniti način života. Naime, 23-godišnja pjevačica boluje od lupusa. Lupus ili sistemski eritemski lupus jeste autoimuna bolest u kojoj imunološki sistem postaje hiperaktivan i napada normalno, zdravo tkivo.

'To je bio razlog moje pauze i otkazivanja koncerata krajem 2013. godine. Mogla sam imati moždani udar ', rekla je Selena.

Hoće li i sada uzeti pauzu ili je to samo jedan običan emotivan post na Instagramu?
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se