Justin Bieber i Selena Gomez godinama su u turbulentnom odnosu. Malo prekidaju, malo se mire, no jasno je da jedno bez drugog ne mogu!

Galerija


Nakon što je otkriveno da je Selena Gomez prekinula vezu s bivšim dečkom The Weekendom, čini se da se ponovno pomirila s Justinom Bieberom. Viđeni su tijekom proteklog tjedna zajedno na doručku, potom u crkvi, ali i na romantičnoj vožnji biciklima. Djelovali su jako sretno i veselo, a tijekom vožnje su se i grlili. Uhvaćena je i kako gleda Justina tijekom utakmice hokeja, a potom su i zajedno njegovim automobilom otišli iz Kings Valley Ice Centera.

Turbulentna je bila veza između Selene i Justina, zajedno su, s prekidima, od tinejdžerskih dana. Prekidali su nekoliko puta, no nekako se uvijek na kraju pomire. Bieber od prekida s njom nije imao značajnijih veza. Izvori bliski ovom paru tvrde kako se Justin Seleni javio kada je doznao da će ići na transplantaciju bubrega te da joj je zdravstveno stanje ozbiljno ugroženo. Otada su u kontaktu. Čini se da stara ljubav zaborava nema.