Mnogi su pretpostavljali da je Selena Gomez u depresiji, da se liječi od anksioznosti i ovisnosti, no u pitanju je bio doslovno život!

Galerija


Mlada i lijepa pjevačica i glumica Selena Gomez vojsku obožavatelja iznenadila je ovog ljeta kada se na duže vrijeme povukla iz javnosti. Mnogi su pretpostavljali da je Selena u depresiji, da se liječi od anksioznosti i ovisnosti, no u pitanju je bio doslovno život!

"Svjesna sam da su neki od mojih obožavatelja primijetili da sam se pritajila dio ljeta te da su se pitali zašto nisam promovirala svoju glazbu, na koju sam jako ponosna. Naime, saznala sam da trebam transplantirati bubreg zbog lupusa te sam se oporavljala. Morala sam to napravila za svoje zdravlje", napisala je pjevačica i zahvalila svojoj obitelji i prijateljici koja joj je donirala organ!

"Želim zahvaliti svojoj obitelji i nevjerojatnom timu doktora za sve što su napravili za mene prije i poslije operacije! I na kraju, nema riječi kojima mogu opisati koliko sam zahvalna svojoj prijateljici Franciji Raisi. Ona je dala najveći dar i žrtvu donirajući mi svoj bubreg. Blagoslovljena sam. Volim te, sestro. Lupus je i dalje neistražen, no postignut je određeni napredak", napisala je u nastavku objave Gomez. Objavila je fotografije iz bolnice, kao i fotografije velikog reza. Reza koji joj je spasio život.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on