Estradna svađa epskih razmjera traje otkad je Sara Elena Menkovska napustila grupu E.T. Odnosno, otkad je dobila otkaz. Ovisi čijoj verziji više vjerujete.


Na domaćoj estradi svađe su rijetke, barem one javne, medijske. Stoga je veliki interes privukla svađa epskih razmjera. Naime, Sara Elena Menkovska i njena majka Ksenija obračunale su se javno s Boytronicom i menadžericom grupe E.T., a u sve se upetljala i grupa Karma.

Vezani članci Slika nije dostupna ESTRADNI RAT Boytronic strahuje za život! Majka Sare Elene prijeti smrću? Slika nije dostupna OGLASIO SE I BOYTRONIC 'Pjevačica grupe mora imati osnove kulture i ponašanja'

Sara je bila na audiciji za pjevačicu grupe Karma prije dvije godine no nije uspjela postati pjevačica grupe. S druge strane, u E.T. je ušla i zadržala se četiri mjeseca. Optužbe pljušte na sve strane, obrušile su se majka i kći na iskusne estradnjake, a oni prozivaju Saru za (između ostalog) neprofesionalizam.

Sara stoga ovih dana objavljuje na svom Facebooku videa iz prošlosti. Na njima je očito da je njezin put prema estradi bio jako, jako dug. Glazbom se bavi otkad je bila djevojčica. Cijela obitelj joj je u glazbi pa i ne čudi njezin odabir. Pjevala je Sara 'Suzice', 'Mali moj', 'Kao So u Moru', a pjevala je i uz majku. Osim toga, pokazala je svojedobno i svoje plesno umijeće plešući na svili.