Borba od malih nogu

ŠTO JE RADILA PRIJE SKANDALA? Sara Elena imala je težak put do estrade

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Estradna svađa epskih razmjera traje otkad je Sara Elena Menkovska napustila grupu E.T. Odnosno, otkad je dobila otkaz. Ovisi čijoj verziji više vjerujete.

Na domaćoj estradi svađe su rijetke, barem one javne, medijske. Stoga je veliki interes privukla svađa epskih razmjera. Naime, Sara Elena Menkovska i njena majka Ksenija obračunale su se javno s Boytronicom i menadžericom grupe E.T., a u sve se upetljala i grupa Karma.

Pogledaj i ovo showbuzz Kaos se nastavlja HOROR NA ESTRADI Bivšu pjevačicu grupe E.T. tuži i grupa Karma

Sara je bila na audiciji za pjevačicu grupe Karma prije dvije godine no nije uspjela postati pjevačica grupe. S druge strane, u E.T. je ušla i zadržala se četiri mjeseca. Optužbe pljušte na sve strane, obrušile su se majka i kći na iskusne estradnjake, a oni prozivaju Saru za (između ostalog) neprofesionalizam.

Sara stoga ovih dana objavljuje na svom Facebooku videa iz prošlosti. Na njima je očito da je njezin put prema estradi bio jako, jako dug. Glazbom se bavi otkad je bila djevojčica. Cijela obitelj joj je u glazbi pa i ne čudi njezin odabir. Pjevala je Sara 'Suzice', 'Mali moj', 'Kao So u Moru', a pjevala je i uz majku. Osim toga, pokazala je svojedobno i svoje plesno umijeće plešući na svili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene