Stiže na ljeto

Snaha svjetske legende je Hrvatica! Lijepa Nicole u obitelji slavnog glazbenika

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rod Stewart uskoro će održati koncert u Hrvatskoj. Planira Hrvatsku posjetiti i tijekom ljeta.

Dok su brojni obožavatelji već pohrlili kupiti karte za dugoočekivani nastup u zagrebačkoj Areni, Sir Rod Stewart otkrio je da skorašnji koncert u Zagrebu neće biti i njegov jedini posjet Hrvatskoj!

Pogledaj i ovo Rod Stewart (Foto: Getty Images) godine su samo broj! Zbog nje je dao treću šansu braku i odlučio imati još djece, a njegova najstarija kći je čak sedam godina starija od nje

Legendarni roker najavio je da ga sljedećeg ljeta očekuje jedrenje duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila djevojka njegova sina Liama, inače Hrvatica. Iako su male šanse da će se tijekom odmora uhvatiti mikrofona, njegove poklonike u Hrvatskoj zasigurno će razveseliti pomisao da zvijezdu možda susretnu u nekoj manje formalnoj situaciji. Njegov sin Liam i njegova djevojka već su ovog ljeta boravili u Hrvatskoj pa su i podijelili neke fotografije na Instagramu. Nicole Artuković i Liam boravili su na Hvaru, ali i ostatku naše obale.

No, turizam i prirodne ljepote za rock-superzvijezdu nisu prva asocijacija na Hrvatsku. Kao veliki nogometni fan, na spomen Lijepe Naše Sir Rod Stewart prvo će spomenuti svima dobro poznato ime – Slavena Bilića, aktualnog trenera engleskog prvoligaša West Ham United. A u pauzi između nastupa i praćenja omiljenog sporta pjevačka zvijezda marljivo priprema i nove materijale. Tako je otkrio da su u pripremi čak dva nova albuma - jedan će sadržavati ponovno snimljene i remiksirane hitove, dok će se na drugom nalaziti potpuno novi materijali.

Inače, koncert će Rod Stewart u zagrebačkoj Areni održati 2. veljače, a ulaznice su već puštene u prodaju.

 

A post shared by LIAM STEWART (@discostew94) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene