Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sestre Kennerly i Camile Kit, poznatije pod nazivom 'Harp Twins' postigle su svjetsku slavu snimanjem rock hitova na harfama.


Iako im je tijkom glazbenog školovanja bilo nametnuto da sviraju klasičnu glazbu, sestre Kennerly i Camile Kit su ipak pokazale kako to nije njihova prava ljubav.

U mnogobrojnim videima na njihovom Youtube kanalu vidljivo je kako su zainteresirane za kompletno drugačiju glazbu.

Vezani članci Svečanost harfi (FOTO: PR) Pokažite veliko srce i budite dio ovog spektakla: Najveći hitovi u dosad neviđenom izdanju Slika nije dostupna VIDEO On je najstariji striper na svijetu: Ima 70, ali i dalje voli biti gol

>> 'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

'Nakon što smo godinama svirale klavir, počele smo svirati harfu jer nam je djelovala čarobno. Kao alternativu našim vježbama počele smo snimati rock obrade koje smo stavljale na Youtube kako bi ih mogli vidjeti naši prijatelji i obitelj', rekla je Camile.

Blizanke su zahvaljujući napornom vježbanju uspjele položiti školovanje za harfu u Muzičkom Konzervatoriju u Illinoisu s najboljim ocjenama.

Njihove obrade pjesama 'Stairway to Heaven' Led Zeppelina i teme iz serije 'Game of Thrones' postale su apsolutni hitovi.

'Sviđaju nam se sve naše obrade, tako da je jako teško izabrati najdražu. Da moramo birati najdraža bi nam bila obrada 'Fear of the Dark' od Iron Maidena ili 'Don't Fear the Reaper' od Blue Oyster Culta', izjavila je Kennerly.

Na kraju su dodale kako su sretne jer su njihovi prijatelji i obitelj jako uzbuđeni svaki put kada objave novi video.

'Naši prijatelji obožavaju kada objavimo novi video, pogotovo ako se radi o bendu koji i oni vole' dodala je Kennerly.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook