Inače sarkastičan, bio je pun hvale!

'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti?'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Simon Cowell je čovjek koji ima uvijek nešto za reći i dodati rečenom, i to prilično sarkastično. No, sinoć je Simon ušutkan.

Vodeći čovjek britanskog showa 'Supertalent' sinoć je umjest sarkastičnih uboda dijelio riječi hvale, a na to ga je navela 11-godišnja djevojčica i to čime drugim nego svojim nevjerojatnim pjevačkim talentom.

Pogledaj i ovo Emina Bajtarević (Foto: Instagram) Sve je izdržala Djevojci koja je zbog bolesti pet godina nosila plastični korzet stati na binu Supertalenta bio je san

>> Ovo su najgore filmske izjave ikad!

Glazbeni mogul je tako ostao zapanjen izvedbom malene Britanke Arixsandre Libantino koja je izvela pjesmu Jennifer Hudson 'One Night Only'. U prvoj epizodi popularnog showa Arixsandra si je izborila prolaz dalje, ali i ovacije ne samo publike već i žirija.

'O moj Bože. Jesi li ovo ti otpjevala? To si zaista bila ti? Pa, onda si super biće. Znaš, ovo je najbolji nastup kojeg smo dosad imali', rekao joj je Simon Cowell.

Članica žirija Amanda također ju je pohvalila i nagradila komplimentom kako je nevjerojatna dok joj je treći član žirija David rekao kako je ovo bio nastup koji će se pokazivati za 10 godina kad postane velika zvijezda, čak i veća od Beyonce.

Nastup 11-godišnje Arixsandre Libantino možete pogledati u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene