Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Petra Sanader objavila je status na svom Instagram profilu koji je u samo sat vremena osvojio preko tisuću lajkova.


Iako Petra Sanader već neko vrijeme pokušava izgraditi glumačku karijeru u Americi, ovih dana uzela je mali predah i otputovala u Njemačku.  Iako je to trebao biti sasvim običan posjet sestri Bruni koja s dečkom živi u Munchenu, Petra će ovaj događaj urezati u pamćenje. Naime, Petra je bila u Berlinu baš u vrijeme napada.

 

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on

Vezani članci Angela Merkel (Foto: AFP) Konferencija o Libiji završila zajedničkom izjavom: "Sadašnje privremeno primirje bi se trebalo pretvoriti u trajno" Ivana Petrović Ivana Petrović iz Berlina: Za Hrvatsku se treba naći posebno skrojeni model da ne ostane bez novca iz kohezijskih fondova

"Jako me rastužila vijest o napadu u Berlinu. Bila sam u Berlinu kada se to dogodilo. Zahvalna sam što smo ja i moji voljeni prošli neozlijeđeni i molim se za obitelji koje su pogođene ovim činom nasilja. Širite ljubav, a ne mržnju. Mržnja je tako jeb*** besmislena. Ako se osjećate neshvaćeno, okrenite se umjetnosti i kanalizirajte svu energiju u to. Volim vas sve", poručila je Petra.

 

A photo posted by Petra Sanader (@petrasanader) on