456197
456197
456197
456197
456197

TRIJUMF U AMERICI Sanaderova kći postala zvijezda

  • , 07.11.2016., 11:32
  • Autor:
  • komentara

Nakon dugih osam godina Petra Sanader došla je na svoje.

 
 
 
 
Petra Sanader (FOTO: Instagram)
Petra Sanader (FOTO: Instagram)

Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanader, počela je živjeti svoje snove. Naime, Petra već nekoliko godina gradi filmsku karijeru u Americi, a sada je konačno osvanula i na velikom platnu.

Premijerom svog najnovijeg filma "A Blank" za koji potpisuje scenarij i u kojem tumači glavnu ulogu Petra se pohvalila na svom Instagramu.

"Gledala sam sebe na velikom platnu sinoć. Zahvalna sam na tom trenutku. Hvala svima koji su me došli podržati", napisala je Sanaderova kći ispod isječka iz filma.

Film je prikazan na njujorškom festivalu kratkog filma New York Short Film Festival, a ovo je samo dokaz da se sav trudi isplatio jer se Petra nakon osam godina izborila za svoje mjesto pod svjetlima reflektora. Na njen uspjeh sigurno su ponosni otac Ivo, majka Mirjana i sestra Bruna s kojima je Petra provela ljetni godišnji odmor na skupcjenoj jahti.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se