U varaždinu

Nove anđeoske poruke predstavljene u Muzeju Anđela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U varaždinskom Muzeju anđela danas je predstavljena nova edicija vode Jana.

U Varaždinu, gradu u kojem spavaju anđeli, Jana je u sklopu svojeg projekta ‘Voda s porukom’ predstavila bočice koje će krasiti anđeoske poruke i koje će biti inspiracija svima da osjete prisutnost anđela.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić na koncertu(Foto: Dnevnik.hr) Neumoran je! Čola nam je otkrio tajnu zbog koje je i na pragu 70. veći frajer od mnogih upola mlađih

Aleksander Wang kolekcija 'X' privukla brojna poznata lica

Nova edicija bočica nastavak je uspješne vizije: dobro se dobrim vraća i kampanje koju Jana provodi već punih godinu dana, a skorašnje vrijeme blagdana i obiteljske povezanosti izvrsna su prilika da ove poruke zažive u mnogim domovima i kroz svoje riječi donesu toplinu i vjeru u ljepše sutra.Upravo zbog toga Muzej anđela odlično se uklopio u priču o novim bočicama, ali i želji da se kroz anđeoske poruke dopre do ljudi, njihovih misli i da se u njima probudi inspiracija za činjenje dobra.

Vlasnik muzeja anđela je Željko Prstec koji je htio približiti svoje životno iskustvo, svoj susret s anđelima i razlog zašto je realizirao svoju ideju o otvaranju muzeja. Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje.

Povodom predstavljanja nove edicije Jana etiketa direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent izjavila je: 'Vjerujem da se pozitivnim mislima pomiču granice i da su nam samo one ponekad dovoljne da se pokrenemo i odlučimo biti jaki, pozitivni, da nas ništa ne zaustavi na našem putu prema ispunjenijem životu. Kažu da anđeli govore sve jezike i obraćaju se svima bez obzira na nacionalnost, vjeru ili podrijetlo prenoseći univerzalne poruke ljubavi, mira, velikodušnosti, hrabrosti, blagostanja... Upravo to je razlog zašto Jana ovdje, u Muzeju anđela, mjestu ispunjenom pozitivnom energijom i dobrim ljudima, nastavlja svojim inspirativnim putem i predstavlja novu, limitiranu ediciju boca Jane s anđeoskim porukama.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene