Aleksander Wang X

Modno osvješteni Luka Nižetić: 'Iz jakne se neću skidati cijelu zimu!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Nižetić, Lana Banely, Ana Šimić, Luka Nižetić i Lovro Periša bili su prvi koji su odjenuli Alexander Wang X kolekciju.

Alexander Wang x H&M kolekcija kombinira modu i sport na najbolji mogući način. Urbani prizvuk kolekcije kao stvoren za cjelodnevnu jurnjavu gradskim ulicama, ali i za noćni život.

Pogledaj i ovo Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Opasna i u šetnji Najmoćnija hrvatska odvjetnica ponovno prošetala špicom u leopard izdanju

Pun pjat: Pogledajte kako se Luka Nižetić snašao u borbi s tunom

'Svaka nova kolaboracija dizajnera s H&M-om me iznenadi i oduševi! Ova je totalno moj đir!', rekla je blogerica Petra Nižetić. Ženski i muški komadi vrlo su nosivi i zabavni - logotipi, popularan neopren materijal i dodaci poput naočala, prostirke za jogu i boksačkih rukavica lako mogu pronaći mjesto kod svakog zaljubljenika u Wang-ov svijet, koji je sada dostupan svima.

'Kolekcija je ludilo! Skroz je nosiva u svim prigodama, a izgledaš moderno i otkačeno. Iz jakne se neću skidati cijelu zimu!', poručio je pjevač Luka NIžetić koji je nedavno dobio i svoju TV kuharsku emisiju Pun P'jat koju možete gledati samo na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene