Nikad sretnija

Domaća glumica dečka i trudnoću je skrivala mjesecima, no sada je ponosno pokazala trbuščić

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Nataša Janjić dečko (Foto: Facebook) +0 Nataša Janjić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Glumica Nataša Janjić trenutno očekuje svoje prvo dijete s ortopedom Nenadom Medančićem.

Javnost je u rujnu saznala za trudnoću lijepe glumice.

Pogledaj i ovo Cristiano Ronaldo - 1 od pjevačica do nogometaša Ovo su najplaćenija lica na Instagramu: Od cifre koju dobiju za samo jednu objavu, zavrtjet će vam se u glavi!

Radi se o Nataši Janjić za koju se do tada nije niti znalo da u životu ima novog muškarca. "Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu", rekla je Nataša za Story, a ubrzo se saznalo kako je njezin odabranik ortoped Nenad Medančić kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

"Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog. Htjeli smo zaštiti privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere", rekla je nedavno glumica.

35-godišnji ortoped iz Pazina i domaća glumica u vezi su kratko, no to je bilo sasvim dovoljno da se odluče na ovaj veliki životni korak. Vijest o dolasku prinove par je uspio zadržati za sebe i svoje bližnje čak četiri mjeseca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

A Nataša se prije nekoliko sati pohvalila povećim trbuščićem na Instagramu. "Lijeni ponedjeljak", napisala je ispod fotografije na kojoj leži na kauču ispod poznate slike Gustava Klimta, a na račun izgleda i blaženog stanja dobila je samo komplimente.

Bebica stiže u veljači 2019. godine, a potpuno je jasno koliko trudnoća godi glumici koja doista blista. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene