Glumica Nataša Janjić trenutno očekuje svoje prvo dijete s ortopedom Nenadom Medančićem.

Galerija


Javnost je u rujnu saznala za trudnoću lijepe glumice.

Vezani članci Nataša Bekvalac Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16 Zavodnice s Instagrama Zavodnice s Instagrama znaju kako izmamiti uzdahe i lajkove publike, jesu li osvojile i vas?

Radi se o Nataši Janjić za koju se do tada nije niti znalo da u životu ima novog muškarca. "Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu", rekla je Nataša za Story, a ubrzo se saznalo kako je njezin odabranik ortoped Nenad Medančić kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

"Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog. Htjeli smo zaštiti privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere", rekla je nedavno glumica.

35-godišnji ortoped iz Pazina i domaća glumica u vezi su kratko, no to je bilo sasvim dovoljno da se odluče na ovaj veliki životni korak. Vijest o dolasku prinove par je uspio zadržati za sebe i svoje bližnje čak četiri mjeseca.

A Nataša se prije nekoliko sati pohvalila povećim trbuščićem na Instagramu. "Lijeni ponedjeljak", napisala je ispod fotografije na kojoj leži na kauču ispod poznate slike Gustava Klimta, a na račun izgleda i blaženog stanja dobila je samo komplimente.

Bebica stiže u veljači 2019. godine, a potpuno je jasno koliko trudnoća godi glumici koja doista blista.