Čuvali sve za sebe

Detalji nove ljubavi Nataše Janjić: ''Bio je to jedini način da se sačuva naša tajna''

Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Facebook 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Nataša Janjić (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Nataša Janjić proživljava najsretnije životno razdoblje, pronašla je novu ljubav u dvije godine mlađem liječniku, s kojim čeka i prvo dijete.

Hrvatska glumica Nataša Janjić proteklog je tjedna u javnosti prvi put progovorila o novom poglavlju svog života, o ljubavi s dvije godine mlađim liječnikom Nenadom Medančićem, koja će biti okrunjena u veljači sljedeće godine, i to dolaskom njihove bebe.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić i Nenad Medančić (Foto: Instagram) Čestitamo! Nataša Janjić rodila prvo dijete, ponosni otac objavio prvu fotografiju njihova sina

Nataša je u priči za časopis Story potvrdila vijest o trudnoći i ljubavi s Nenadom, što je uspješno skrivala neko vrijeme.

"Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu", izjavila je Nataša za Story.

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

S Nenadom su je spojili njihovi zajednički prijatelji Marijana Batinić i Matej Pašalić, a nevjerojatno je kako se njih dvoje nisu našli u istom društvu svih ovih godina, s obzirom na česta druženja. Nakon toga sve se odvijalo kao po planu, i to daleko od očiju javnosti.

"Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog. Htjeli smo zaštiti privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere", iskreno je priznala Nataša za Story.

Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vijest o dolasku prinove par je uspio zadržati za sebe i svoje bližnje čak četiri mjeseca, Story.

''Bio je to jedini način da se sačuva tajna, a naposljetku zaštiti i neizvjesnost na početku trudnoće'', otkriva Nataša. 

Uz potporu prijateljica i obitelji, 36-godišnjoj glumici najveća je potpora Nenad, s kojim je sretno krenula u najsretnije razdoblje života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene