Nataša Janjić proživljava najsretnije životno razdoblje, pronašla je novu ljubav u dvije godine mlađem liječniku, s kojim čeka i prvo dijete.

Galerija


Hrvatska glumica Nataša Janjić proteklog je tjedna u javnosti prvi put progovorila o novom poglavlju svog života, o ljubavi s dvije godine mlađim liječnikom Nenadom Medančićem, koja će biti okrunjena u veljači sljedeće godine, i to dolaskom njihove bebe.

Vezani članci Nataša Janjić i Nenad Medančić Domaća glumica napokon otkrila kada se točno udala za markantnog pazinskog ortopeda Iva Jerković Unatoč tome što je u 9. mjesecu trudnoće, Iva Jerković bila je prelijepa na vjenčanju bliske prijateljice

Nataša je u priči za časopis Story potvrdila vijest o trudnoći i ljubavi s Nenadom, što je uspješno skrivala neko vrijeme.

"Istina je, u sretnoj sam vezi i čekamo našu prvu bebicu", izjavila je Nataša za Story.

Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook)
Nataša Janjić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

S Nenadom su je spojili njihovi zajednički prijatelji Marijana Batinić i Matej Pašalić, a nevjerojatno je kako se njih dvoje nisu našli u istom društvu svih ovih godina, s obzirom na česta druženja. Nakon toga sve se odvijalo kao po planu, i to daleko od očiju javnosti.

"Htjeli smo biti sami, upoznavati se opušteno bez vanjskih utjecaja i pogleda. Pritisak javnosti meni je bio pretežak sve ove godine, a Nenad nije javna osoba i priroda njegova posla ozbiljnija je od mog. Htjeli smo zaštiti privatnost jer je zaista lijepo i jedino ispravno kada je intimni život izvan javne sfere", iskreno je priznala Nataša za Story.

Nataša Janjić, dečko (Foto: Facebook)
Nataša Janjić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Vijest o dolasku prinove par je uspio zadržati za sebe i svoje bližnje čak četiri mjeseca, Story.

''Bio je to jedini način da se sačuva tajna, a naposljetku zaštiti i neizvjesnost na početku trudnoće'', otkriva Nataša. 

Uz potporu prijateljica i obitelji, 36-godišnjoj glumici najveća je potpora Nenad, s kojim je sretno krenula u najsretnije razdoblje života.