Slavni i njihovi maleni nasljednici nerijetko ne nađu na naslovnicama svjetskih magazina.


I dok svijet čeka fotografiju koja će otkriti malenu nasljednicu Kim Kardashian i Kanyea Westa, prisjetili smo se nekih naslovnica slavnih sa svojim novorođenim mezimcima.

Vezani članci Dijete, ilustracija Nije sve tako crno: Pet gradova lani bilježilo demografski plus. Znamo i koja su najčešća imena za bebe Bebe i voda Roditelji zbog internetskog izazova polijevaju bebe vodom, pogledajte preslatke reakcije

Naslovnice su to koje vrijeme milijune, a slavnima je to i prilika da svoje blago podijele sa svojim obožavateljima.

>> Victoria Beckham vratila se u London s djecom – Trendi mama kao s naslovnice

Naslovnica Angeline Jolie i Brada Pitta s blizancima Knoxom i Vivienne izašla je 2008. na naslovnici People magazina i Hello! Za to su dobili između 11 i 14 milijuna dolara, a magazin je zaradio oko 2,8 milijuna dolara, piše Yahoo.

Iza njih je Jennifer Lopez koja se s blizancima Maxom i Emmon pozirala za naslovnicu People magazina u ožujku 2008. za 6 milijuna dolara – magazin je prodajom zaradio oko 3 milijuna dolara.

Na listi je i Matthew McConaughey s Camilom Alves koji su pozirali sa svojim prvorođenim sinom za naslovnicu OK! magazina u kolovozu 2008. za 3 milijuna dolara.

Iste je godine i Jessica Alba pozirala za OK! u srpnju 2008. Dobila je 1,5 milijuna dolara. Christina Aguilera je sa sinčićem bila na naslovnici Peoplea u veljači 2008, te je za to dobila isto 1,5 milijuna dolara.

Vjerojatno ćete se iznenaditi kada pročitate da su Tom Cruise i Katie Holmes na naslovnici Vanity Faira za listopad 2006. pozirali besplatno. Za svoju obiteljsku fotografiju nisu tražili ni novčića, a koliko je primjeraka prodano, nemamo podatak.

Koja naslovnica sa slavnim bebama vam je najdraža?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook