Trendi mama

(Pre)mršava? Victoria pokazala svoju snagu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckham izgleda ima sve pod kontrolom. Trendi zaposlena mama se zajedno s djecom vratila u London, a svoju je mezimicu čvrsto držala jednom rukom dok se probijala kroz masu paparazza.

Victoria Beckham odavno više nije samo supruga nogometaša. Trendi mama poznata je dizajnerica, a osim što ona na svakom pojavljivanju izgleda besprijekorno, svoj stil usadila je i svojoj djeci. 23-mjesečna Harper bila je neodoljiva u žutoj haljinici, a njezina velika braća – Brooklyn (14), Romeo (10) i Cruz (8) – pravi su mali frajeri koji su svojoj mami veliki oslonac kada tata David nije s njima.

Pogledaj i ovo showbuzz Ponosna mama s kćeri Ide svugdje s njom, pa i na karate trening!

Victoria se u zadnje vrijeme malo i opustila pa joj sve češće 'bježi' osmijeh na lice. Pažnju na aerodromu je plijenila i u kratkoj suknjici i bijeloj košulji, a iako joj se često prigovara kako je (pre)mršava, 39-godišnja Victoria je pokazala i koliko je snažna noseći svoju mezimicu u jednoj ruci.

>> 'Moja djeca su privilegirana, ali ne dobiju sve što požele!'

'Ne mogu se šminkati ispred Harper, jer bi mi se pridružila istog trena. Zasad se oblači i ponaša kao dečkić zbog svoje braće. Moja djeca vode privilegiran život, to je istina, ali ne dobiju sve što požele. Uvijek im pokušavamo naglasiti kako su sretni zbog svega što imaju. Moj sin Cruz me pitao zašto je dobro biti slavan. Odgovorila sam mu da je dobro biti slavan jer onda imaš moć činiti dobre stvari', ispričala je Victoria za Icon magazin.

>> David i Victorija objavili prve zajedničke fotke s Harper Seven

David je sada službeno u nogometnoj mirovini, pa cijela obitelj ima više vremena za druženje. Nakon niza godina u Kaliforniji, Beckhamovi se vraćaju u Veliku Britaniju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene