Princ Harry i Meghan Markle navodno su u vezi. Cijeli svijet želi znati više o ljepotici koja je zavela omiljenog prica.


Svjetski mediji raspisali su se o ljubavnoj vezi princa Harryja i glumice Meghan Markle te svi žele znati što više o prelijepoj djevojci. Omiljeni član kraljevske obitelji navodno je potpuno izgubio glavu za ljepoticom, a ona je presretna. No, kako to obično biva, kada ste u pažnji svjetskih medija, uvijek se pojavi netko tko je tu da pomrsi račune.

Tako je bilo i s Meghan. Za The Sun je njena polusestra odlučila javno oblatiti lijepu Meghan. Samantha Grant izjavila je da je Megan sebična i zločesta. "Ona je narcisoidna i sebična. Uvijek se probijala preko kreveta i jedini cilj joj je uspeti se na vrh društvene ljestvice. Nakon što je postala bogata i slavna, odlučila je postati princeza", rekla je Grant.

Optužila je Megan i da nije pomogla svojoj obitelji u nevolji. Kazala je da je obitelj u bankrotu, a Megan im ni novčićem nije pomogla. Osim toga, kaže polusestra, Megan skuplja muškarce kao trofeje, a posebno su joj dragi riđokosi.