NOVA PRINCEZA?

NE ŽELE SUDBINU POKOJNE DIANE Princ i nova djevojka otkazali putovanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry i Meghan boje se fotoreportera koji ih u stopu prate.

Princ Harry potpuno je očaran zgodnom glumicom Meghan Markle. U vezi su navodno od svibnja, a svoju ljubav čuvaju kao kap vode na dlanu. Naime, Harry i Meghan planirali su provesti romantični vikend u Torontu, no princ je otkazao put jer nije htio da ga paparazzi prate. Harry želi njihovu vezu držati podalje od očiju javnosti jer se boji prevelikog publiciteta koji bi mogao narušiti njihov odnos. Svjesni su da su fotoreporteri tako pratili i njegovu majku, a takav scenarij nipošto ne žele.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Iako su oprezni sa svojom vezom, Harry je svoju djevojku već upoznao s ocem, princom Charlesom. ''Zaruke su svakako mogućnost. Njihov odnos je prilično ozbiljan, vidjet ćemo'', rekao je izvor blizak paru za magazin People.

Podsjetimo, Harry i Megahan su se upoznali dok su boravili u Torontu, gdje je Harry promovirao Invictus igre, a hoće li glumica postati princeza, saznat ćemo uskoro.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene