Riječanka s beogradskom adresom, Martina Vrbos, otkrila je da će u rujnu nastupati u Dubaiju.


U emisiji Veče s Ivanom Ivanovićem gostovala je, osim Nine Badrić, i riječka pjevačica s beogradskom adresom, Martina Vrbos. Martina je poznata po svojim sjajnim vokalnim sposobnostima, pa ne čudi što je ovog ljeta dobila zavidnu gažu.

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić doslovno zablistala u haljini koja ne traži grudnjak, ali jamči da ćete biti u centru pažnje Oliver Dragojević i Nina Badrić Tonči, Nina, Petar i Branimir prisjetili se najljepših uspomena s Oliverom: "Ne poznajem nikoga tko ga nije volio"

'Uzbuđena sam, ovo mi je pet put ovdje, u životu sam pomišljala da ću prije sjesti na tebe nego na stolicu kraj tebe', kazala je Martina. Nasmijala se do suza kada ju je Ivanović pitao: 'Kako misliš moodu?'. 'Ja sam žena s mudima', otkrila je Vrbos, a Ivanović je sjajno reagirao.

'Pjevat ću na otvaranju Quincy Jones Jazz Cluba u Palazzoo Versace u Dubaiju, sredinom rujna je otvaranje, nastupa Lady Gaga, nastupa J.Lo, i nastupa ja - 15 minuta', rekla je Vrbos. 'To je sve dobro, samo da ne crknem dotad', dodala je Martina.