Kod Ivana Ivanovića

BOJI LI SE UROKA? Zašto Nina uvijek nosi gaće naopako?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić gostovala je u emisiji Ivana Ivanovića, gdje je promovirala svoj novi album, ali i komentirala situaciju u zemlji.

U poznatom showu beogradskog voditelja Ivana Ivanovića gostovala je Nina Badrić, promovirajući novi singl. U kultnom showu otkrila je Nina duhovitom voditelju brojne smiješne detalje iz svog života, a počastila je i njega svojim imitatorskim vještinama. 'Kod nas je sve amerikanizirano. Kod nas je super, sad se raspala vlada, nama je to fun skroz', rekla je Badrić, našalivši se na situaciju u zemlji.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

U duhovitom tonu, nastavila je razgovarati s Ivanovićem, koji će stići ovog ljeta i u pulsku Arenu gdje će pratiti njezin prvi koncert u Areni. Otkrila je Nina i zašto nosi gaće naopako.

'Jedna gospođa u Sarajevu, od nekih 78 godina, stalno je išla za mnom. Mislila sam da mi nešto hoće dati, ali ona je meni rekla 'Nina, bolan, okreni gaće', mnogo si lijepa i dobra, da te netko ne urekne. Ja sam rekla odmah!', ispričala je Badrić anegdotu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene