Marcus i Martinus, 16-godišnji Norvežani, proslavili su se prije dvije godine i osvojili svijet

Galerija


Blizanci Marcus i Martinus prije koncerta u Domu sportova, potpisivali su albume svojim obožavateljima u Zagrebu, a sudeći prema reakcijama na susretu s najvećim fanovima, čini se da će njihov večerašnji nastup biti pravi spektakl.

Marcus i Martinus (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Marcus i Martinus (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vezani članci COVID bolnica u Areni Otvara se stacionar Arena, liječnik HV-a otkrio: "Sve je spremno. Sutra primamo prve pacijente. Za vikend će ih doći ukupno 40" Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3 Stigla i Severina! Plavci priredili nezaboravan koncert zagrebačkoj publici

Ovi 16-godišnji Norvežani prava su senzacija u svijetu glazbe. Iako od malih nogu pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, proslavili su se prije dvije godine pobjedom na nacionalnom natjecanju s pjesmom 'To Dråper Vann'. Danas već broje milijune pregleda na YouTubeu, dok ih na Instagramu prati čak 1,3 milijuna obožavatelja. Među njima su i brojni hrvatski fanovi koji ih jedva dočekali da ih čuju i vide. 

Album 'Moments' objavljen je krajem prošle godine, a uoči turneje su objavili i novi singl ''Remind Me''. Neki od njihovih najpoznatijih singlova su ''Heartbeat', ''I Don’t Wanna Fall in Love'' i ''Light It Up''.

Marcus i Martinus (Foto: Matija Habljak/PIXSELL)
Marcus i Martinus (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Foto: Matija Habljak/PIXSELL