Mandy Harvey zbog bolesti je izgubila sluh i odustala od glazbe, kojom se bavila čitav život. No, odlučila je ne odustati.


Toliko emocija izazvala je Mandy Harvey na audiciji za show "America's Got Talent" da ni strogi Simon Cowell nije mogao ostati ravnodušan. Naime, divna 29-godišnja Mandy stigla je sa svojim instrumentom na pozornicu pred žiri. No, nija bila sama. S njom je stigla i njezina prevoditeljica Sarah. Naime, Mandy je s 18 godina izgubila sav svoj sluh, razboljela se i nažalost, ostala bez sluha.

Vezani članci Simon Cowell, Lauren Silverman ''Ukrao'' je ženu bivšem najboljem prijatelju, a nju sada muči jer ju ne želi zaprositi nakon sedam godina veze Simon Cowell Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

"Ostavila sam glazbu kad sam izgubila sluh, no pronašla sam način da joj se vratim", rekla je Mandy žiriju. Da nikad ne treba odustajati dokazala je djevojka kada je počela pjevati. Iako ne čuje, pjeva božanski. Izvela je pred žirijem svoj singl "Try", a Cowell nije mogao doći sebi od onog što je čuo pa joj je stisnuo "zlatni gumb" i poslao je izravno u live emisije. Njezin otac nije mogao suspregnuti emocije.