gledali je milijuni

Seksi Hrvatica na finalu Super Bowla! U vrućem izdanju zaplesala s Timberlakeom: "O ovome bi se knjiga mogla napisati"

Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Kereš (na fotografiji desno) (FOTO: Instagram) Galerija

Maja Kereš uspjela je ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. S Justinom Timberlakeom zaplesala je u poluvremenu Super Bowla.

Milijuni Amerikanaca pomno su pratili svaki detalj sinoćnjeg Super Bowla. Glazbena zvijezda večeri bio je Justin Timberlake koji je svojim nastupom opravdao očekivanja. A uz bok Justina Timberlakea našla se i jedna Hrvatica.

Pogledaj i ovo Taylor Swift ''Kakva ikona!'' Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

Simpatična Riječanka Maja Kereš slavnog pjevača osvojila je nedavno kada ju je izabrao da pleše u njegovu spotu za pjesmu "Filthy". Koliko je uvjeren u njezin talent, dokazao je i pozvavši je da upravo s njim dijeli pozornicu najpopularnijeg sportskog natjecanja u Americi. Atraktivna Maja zaplesala je s Justinom u izazovnom prozirnom kostimu ispod kojeg se naziralo donje rublje, a svojim angažmanom i sama se pohvalila na društvenim mrežama uoči nastupa.

 

A post shared by Maja Kereš (@majakeresh) on

"Vrijeme je! Nastupam na najvećoj pozornici ikada. Poluvrijeme Super Bowla s Justinom Timberlakeom i bendom The Tennessee Kids jedan je od onih angažmana o kojima bi se knjiga mogla napisati", napisala je Riječanka na svom Instagramu. Majin dio koreografije možete pogledati od 1:20 minute.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene