Maja Kereš uspjela je ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. S Justinom Timberlakeom zaplesala je u poluvremenu Super Bowla.

Galerija


Milijuni Amerikanaca pomno su pratili svaki detalj sinoćnjeg Super Bowla. Glazbena zvijezda večeri bio je Justin Timberlake koji je svojim nastupom opravdao očekivanja. A uz bok Justina Timberlakea našla se i jedna Hrvatica.

Vezani članci Slika nije dostupna Zašto se njezina bradavica spominje još i danas? Slika nije dostupna Sjećate li se ovog kontroverznog nastupa!?

Simpatična Riječanka Maja Kereš slavnog pjevača osvojila je nedavno kada ju je izabrao da pleše u njegovu spotu za pjesmu "Filthy". Koliko je uvjeren u njezin talent, dokazao je i pozvavši je da upravo s njim dijeli pozornicu najpopularnijeg sportskog natjecanja u Americi. Atraktivna Maja zaplesala je s Justinom u izazovnom prozirnom kostimu ispod kojeg se naziralo donje rublje, a svojim angažmanom i sama se pohvalila na društvenim mrežama uoči nastupa.

 

A post shared by Maja Kereš (@majakeresh) on

"Vrijeme je! Nastupam na najvećoj pozornici ikada. Poluvrijeme Super Bowla s Justinom Timberlakeom i bendom The Tennessee Kids jedan je od onih angažmana o kojima bi se knjiga mogla napisati", napisala je Riječanka na svom Instagramu. Majin dio koreografije možete pogledati od 1:20 minute.