Justin Timberlake napravio je pravi spektakl tijekom finala Super Bowla. Ovog puta incidenta nije bilo.

Galerija


Nakon 14 godina Justin Timberlake vratio se na Super Bowl. U finalu najvećeg američkog sportskog natjecanja izveo je pravi spektakl. Iako su njegov nastup pratile brojne kontroverze Timberlake je ovog puta posao odradio besprijekorno. Nizao je svoje najveće hitove među kojima su izmeđuostalog bili "Filthy", "Rock Your Body", "SexyBack", "Mirrors", a tijekom nastupa počast je odao i Princeu.

Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2
Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2

Vezani članci Britney Spears i Justin Timberlake Poslije 20 godina šutnje, Britney Spears progovorila o svom bivšem, a brzo joj se i on javio \'N Sync Nekad su žarili i palili: Evo kako izgledaju i gdje su danas dečki koji su osvajali srca žena diljem svijeta

Iako se pretpostavljalo da će dio programa biti i hologram Princea to se nije dogodilo. Tijekom Justinova izvođenja singla "I Would Die For You" njegov Princeov lik bio je projiciran na velikom platnu, a cijela izvedba izgledala je veličanstveno.

Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2
Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4

Pamte ga kao "malog od skandala" pogotovo nakon incidenta s Janet Jackson 2004. godine kada je pjevačici usred nastupa strgnuo dio odjeće i kamerama izložio njezine gole grudi. Stotinka sekunde bila je dovoljna da svijet vidi bradavicu slavne pjevačice. Janet se brzo pokrila, ali šteta je već bila učinjena.Bio je to veliki skandal (nazvan “Nipplegate”) koji se dugo razvlačio po medijima i nakon što se dvojac ispričao zbog, navodnog, nesretnog slučaja.

Justin se zbog incidenta našao se na stupu srama suočen s bespoštednim kritikama kojih na njegovu veliku sreću, nakon ovogodišnjeg nastupa, barem za sada - nema.