super bowl 2018.

Skandal iz prošlosti pao je u drugi plan: Umjesto golotinjom Justin ovog puta razvalio emocijama!

Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 3 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 +0 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 1 Galerija

Justin Timberlake napravio je pravi spektakl tijekom finala Super Bowla. Ovog puta incidenta nije bilo.

Nakon 14 godina Justin Timberlake vratio se na Super Bowl. U finalu najvećeg američkog sportskog natjecanja izveo je pravi spektakl. Iako su njegov nastup pratile brojne kontroverze Timberlake je ovog puta posao odradio besprijekorno. Nizao je svoje najveće hitove među kojima su izmeđuostalog bili "Filthy", "Rock Your Body", "SexyBack", "Mirrors", a tijekom nastupa počast je odao i Princeu.

Pogledaj i ovo Taylor Swift, Travis Kelce pravi fenomen! Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 2

Iako se pretpostavljalo da će dio programa biti i hologram Princea to se nije dogodilo. Tijekom Justinova izvođenja singla "I Would Die For You" njegov Princeov lik bio je projiciran na velikom platnu, a cijela izvedba izgledala je veličanstveno.

Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4 Justin Timberlake na Super Bowlu (FOTO: Getty) - 4

Pamte ga kao "malog od skandala" pogotovo nakon incidenta s Janet Jackson 2004. godine kada je pjevačici usred nastupa strgnuo dio odjeće i kamerama izložio njezine gole grudi. Stotinka sekunde bila je dovoljna da svijet vidi bradavicu slavne pjevačice. Janet se brzo pokrila, ali šteta je već bila učinjena.Bio je to veliki skandal (nazvan “Nipplegate”) koji se dugo razvlačio po medijima i nakon što se dvojac ispričao zbog, navodnog, nesretnog slučaja.

Justin se zbog incidenta našao se na stupu srama suočen s bespoštednim kritikama kojih na njegovu veliku sreću, nakon ovogodišnjeg nastupa, barem za sada - nema.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene