Lucija preporučuje

Polugola, bujna i u seksi čipki: XXL obline i isti toliki životni savjeti!

Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer (Foto: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) +0 Lucija Lugomer (FOTO: Instagram) Galerija

Lucija Lugomer poručila je ženama da se ne brinu oko svojih malih nedostataka.

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka Lucija Lugomer bacila je u trans svoje obožavatelje seksi fotografijom koju je objavila na Instagramu. U seksi donjem rublju Lucija pozira na krevetu. U korzetu i seksi čipki Lucija je sjela na krevet i odlučila udijeliti još jednu pozitivnu životnu lekciju.

Pogledaj i ovo Lucija Lugomer ''Sad sam potpuna!'' Naša najpoznatija plus size manekenka ove blagdane provodi u bolnici, ali sretnije vijesti nije mogla dobiti, stigao je mali blagoslov!

"Doživite svoje tijelo na osobnoj razini...plešite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savršeno biće koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, živi i stari. Protiv godina ne možemo i zašto se boriti, kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savršenu cjelinu? Svakodnevno gledam žene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponašaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj, gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika M.A.N.A., a sigurna sam da znate kako je to, onako duboko u sebi", zaključila je Lugomer.

Obratila se i ženama sa sitnim kompleksima. Strije, jastučići... Lucija kaže da se treba igrati i uživati u životu, a ne plakati i pokunjiti se zbog takvih stvari.

 

Girls, ALWAYS be in love with the shape of yourself !!! I stvarno, dozivite svoje tijelo na osobnoj razini...plesite, gibajte se, gledajte svoje tijelo kao savrseno bice koje se uistinu s nekim posebnim razlogom s godinama razvija, zivi i stari. Protiv godina ne mozemo i zasto se boriti kada se s njima jednostavno mozemo stopiti u savrsenu cjelinu? Svakodnevno gledam u zene koje se toliko srame svojih godina, svoga tijela, svojih oblina i ponasaju se prema njemu kao da im je najgori neprijatelj ili znate onu ‘ono nikada nece biti dovoljno dobro’ - gledaju na svoje tijelo kao da je jedna velika .M.A.N.A. ...a sigurna sam da znate kako je to- onako duboko u sebi. Oh vidi strija - oh, vidi jastucica pored pazuha Jao! I sta cemo sad? Plakati i pokunjavati same sebe? Zasto? Zivot je stvarno preeeee-kratak na bavljenje s takvim stvarima...ja biram biti svoja...takva - svoja - nesavrseno - savrsena...i biram se igrati i uzivati u zivotu. Pokusajte i vi, necete pozaliti...a kako ce vam tek tijelo biti zahvalno?! Te sifre i racunice nemam, to morate otkriti same • • BTW., DO YOU HAVE ANY RECOMMENDATIONS ON BEAUTIFUL LINGERIE? This one on me is by @playfulpromises • • • • • #ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #wiwt #whatiwore #whatiworetoday #ootdshare #outfit #clothes #plussize #mylook #fashionista #todayimwearing #instastyle #curvysensedoll #plussize #instafashion #outfitpost #fashionpost #todaysoutfit #fashiondiaries #plussizemodel

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene